Ryhmäjamit

Premium-ominaisuus mobiililaitteille ja tableteille

Huomautus: Ryhmäjamit ovat beetaominaisuus. Jameja testataan vielä, ja niiden toiminnot saattavat muuttua.

Kuunnelkaa yhdessä reaaliajassa. Kaikki ryhmäjameihin kutsutut voivat hallita toistettavaa sisältöä.

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse näytön alareunasta .
  3. Napauta Aloita ryhmäjamit -otsikon alla ALOITA JAMIT
  4. Napauta KUTSU KAVEREITA. Sen jälkeen voit tehdä kaikkea tätä:
    • Jaa sisältöä luettelossa olevien some- tai viestisovellusten kautta.
    • Jaa sisältöä haluamallasi tavalla valitsemalla Kopioi linkki.
    • Näytä kavereille Spotify-koodi, jonka skannaamalla he voivat liittyä jameihin.

Mukaan kutsutut jäsenet voivat

• kuunnella omalla laitteellaan
  • kuunnella sinun laitteesi kautta (ja ohjata musiikkia omalla laitteellaan).

Ryhmäjameista poistuminen tai niiden päättäminen

Napauta ryhmäjameissa POISTU JAMEISTA

Jos aloitit ryhmäjamit, napauta LOPETA JAMIT.

Päivitetty viimeksi 29. heinäkuuta 2020