Ryhmäjamit kaiuttimella

Premium‑ominaisuus mobiililaitteille ja tableteille – Tämä ominaisuus toimii älykaiuttimissa ja useimmissa Bluetooth‑kaiuttimissa.

Jameihin liittyvät kaverit voivat valita, mikä kaiuttimella soi.

Ryhmäjamien aloittaminen kaiuttimella

Huomautus: Tarkista, että laitteesi ja kaiuttimesi ovat samassa Wi‑Fi‑verkossa.

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Napauta Yhdistä laite ‑kuvake‑kuvaketta ja valitse laite, jolla haluat kuunnella.

Useat käyttäjät voivat nyt liittyä tämän kaiuttimen jameihin ja valita kuunneltavaa.

Kaiuttimen ryhmäjameihin liittyminen

Osallistujat voivat valita, mikä kaiuttimessa soi. He voivat myös kutsua ja poistaa kavereita.

Jos olet samassa Wi‑Fi‑verkossa, voit liittyä ryhmäjameihin ilman kutsua.

1. Napauta Yhdistä laite ‑kuvake‑kuvaketta ja valitse kaiutin, jolla kaverisi kuuntelee.
  2. Napauta Liity jameihin.
    Huomautus: Jos valitset Ota kaiutin omaan käyttöön, muut kuuntelijat ja heidän jononsa poistetaan.

Jos et ole samassa Wi‑Fi‑verkossa, ryhmäjamien aloittaja tai joku osallistujista voi lähettää sinulle kutsun QR‑koodina tai linkkinä. Skannaa QR‑koodi tai käytä linkkiä, niin liityt jameihin.

Kavereiden lisääminen tai poistaminen kaiuttimen ryhmäjameista

Voit lisätä muita jameihin seuraavasti:

1. Napauta laitetta, jolla kuuntelet parhaillaan.
  2. Napauta sen vieressä näkyvää nuolta/avataria.
    Huomautus: Varmista, että Ryhmäjamit kaiuttimella on käytössä Vaihda käyttöön ‑kuvake.
  3. Napauta Kutsu.
    Voit nyt jakaa QR‑koodin, jonka skannaamalla muut voivat liittyä, tai napauttaa Jaa linkkinä, jolloin voit lähettää kutsun omalla tavallasi.

Vinkki: Samaa Wi‑Fi‑verkkoa käyttävät voivat liittyä jameihin ilman kutsua.

Voit poistaa kaverin jameista seuraavasti:

1. Napauta laitetta, jolla kuuntelet parhaillaan.
  2. Napauta sen vieressä näkyvää nuolta/avataria.
  3. Napauta Poista kaikki osallistujat.Voit myösnapauttaa 3 vaakasuoraa pistettä ‑kuvake‑kuvaketta osallistujan vieressä ja sitten Poista jameista.

Kaiuttimen ryhmäjameista poistuminen

1. Napauta laitetta, jolla kuuntelet parhaillaan.
  2. Valitse kuuntelulaitteeksi jokin toinen käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
    Huomautus: Jos aloittaja poistuu ryhmäjameista, ne päättyvät kaikilta.

Eikö toimi?

Jos ​​et voi liittyä ryhmäjameihin tai aloittaa niitä kaiuttimella, varmista seuraavat asiat:

• Käytät puhelinta tai tablettia (tämä ominaisuus ei toimi tietokoneella).
  • Laitteesi on yhdistetty samaan Wi‑Fi‑verkkoon kuin kaiutin.
  • Sinulla on voimassa oleva Premium‑tilaus.
  • Yhdistät oikeaan kaiuttimeen käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.