Lahjakortit

Anna Spotify Premium lahjaksi!

• Lahjakortteja voi käyttää vain Yksilö‑Premium‑tilauksiin, joko tilauksen aloittamiseen tai nykyisen maksamiseen.
    Huomautus: Ne eivät käy Opiskelija‑Premium‑, Perhe‑Premium‑ tai Duo‑Premium‑tilauksiin eivätkä kokeilutarjouksiin.
  • Voit ostaa niitä monista johtavista elektroniikka‑ ja vähittäistavarakaupoista – arvoltaan joko 1, 3, 6 tai 12 kuukauden pituisena.
  • Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Muita ehtoja sovelletaan.

Spotify-lahjakortin lunastaminen

Huomautus: Tilisi maa- tai markkina-alueasetuksen on vastattava lahjakortin ostopaikkaa.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa spotify.com/redeem.
  2. Anna PIN‑koodi (löydät sen raaputtamalla kortin kääntöpuolen PIN‑kohtaa) tai koodi kuitistasi.
  3. Napsauta Lunasta.

Voit lunastaa tilillesi enintään 18 kuukautta Premiumia kerrallaan.

Lahjakorttia käytetään tilausmaksuihin seuraavasta maksupäivästä alkaen. Tilausmaksut jatkuvat normaalisti, kun lahjakortin arvo on käytetty kokonaan.

Eikö toimi?

Lahjakortteja voi käyttää vain Yksilö-Premium-tilauksiin. Ne eivät käy Opiskelija-Premium-, Perhe-Premium- tai Duo-Premium-tilauksiin eivätkä kokeilutarjouksiin.

Tarkista, että koodin merkit ovat oikein, ja kokeile eri yhdistelmiä. Joskus nolla voi näyttää O-kirjaimelta tai iso I-kirjain pieneltä L-kirjaimelta.

Jos kortti ei vieläkään toimi, yritä uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Vinkki: Jos et pysty lukemaan koodia, ota meihin yhteyttä.

Voit tarkistaa tilisivun Tilauksesi-kohdasta, mihin asti Premium-tilauksesi on voimassa. Voit lunastaa tilillesi enintään 18 kuukautta Premiumia kerrallaan.

Jos ostit lahjakortin kaupasta, tarkista kuitista, onko se aktivoitu. Jos sitä ei ole aktivoitu, sinun on ehkä palattava myymälään ja pyydettävä aktivointia.