Spotifyn käyttö Ford SYNCin kanssa

Kaikki ajomatkallesi tarvitsema musiikki on vain napinpainalluksen päässä – tai äänikomennon!

Ford SYNC AppLink -järjestelmällä varustetuissa autoissa voit ohjata Spotify-sovellusta kuljettajan paikalta äänikomennoilla ja ratin painikkeilla Apple- tai Android-älypuhelimen avulla.

Ohjaus äänikomennoilla

Ääniohjaus toimii Android- ja iOS-laitteilla seuraavilla englanninkielisillä komennoilla:

• valitse soittolista
  • toista tallennetut – kaikki omaan musiikkiin tallentamasi kappaleet
  • ota satunnaistoisto käyttöön / poista satunnaistoisto käytöstä
  • tallenna
  • tiedot
  • lopeta Spotify
  • palaa.

Seuraavat komennot toimivat vain iOS-laitteilla:

• käynnistä radio – parhaillaan soivan kappaleen perusteella
  • yläpeukku – vain radio
  • alapeukku – vain radio
  • valitse albumi
  • valitse artisti
  • Browse
  • valitse radio.

Vinkki: voit kuunnella ajoneuvossasi käytettävissä olevien äänikomentojen luettelon milloin tahansa sanomalla ”Spotify-ohje”, kun Spotify-sovellus on avoinna.

Ohjaus painikkeilla

Spotify-sovellusta voi ohjata myös ratin ja kojelaudan painikkeilla:

• Skippaa kappale eteen- tai taaksepäin
  • Toista/tauko
  • Voit tallentaa parhaillaan soivan albumin, artistin tai soittolistan numeropainikkeilla. Numeroa painamalla voit kuunnella suosikkisi koska tahansa.

Spotify on saatavana Ford SYNC AppLink -järjestelmään useimmilla markkina-alueilla, joilla järjestelmällä varustettuja ajoneuvoja myydään. Voit tarkistaa saatavuuden ja lukea lisätietoja Fordin ajoneuvoista ja AppLinkistä Fordin verkkosivustosta.

Miksen voi ohjata musiikkia puhelimellani?

Se on tällä hetkellä turvallisuussyistä estetty, kun puhelin on yhdistetty AppLinkiin.

Älä yritä sammuttaa AppLinkiä, sillä siitä voi aiheutua toimintaongelmia. Jos näin käy, lue alta osio Eikö jokin toimi?

Kyydissäsi oleva matkustaja voi halutessaan ohjata musiikkia kirjautumalla samalle tilille omalla laitteellaan ja ohjaamalla musiikkia Spotify Connectin avulla.
Huomautus: emme suosittele, että kuljettaja tekisi näin.

Eikö jokin toimi?

Fordin stereojärjestelmään voi tehdä järjestelmäresetoinnin. Lue Fordin verkkosivuilta lisätietoa. Yhdistä puhelimesi vain uudelleen auton järjestelmän kanssa, niin kaikki toimii taas saumattomasti.