Artistien seuraaminen

Seuraa suosikkiartistejasi, niin heidän uudet julkaisunsa eivät mene sinulta koskaan ohi.

Kun seuraat artisteja, opimme myös tuntemaan musiikkimakusi ja osaamme antaa parempia suosituksia.

1. Siirry artistin profiiliin.
  2. Valitse SEURAA.
    Vinkki: Lopeta seuraaminen napauttamalla uudelleen.

Löydä uutta musiikkia seuraamiltasi artisteilta

Mobiililaitteet

1. Valitse Koti Koti‑kuvake.
  2. Napauta Ilmoitus‑kuvake‑kuvaketta.
  3. Valitse Musiikki.

Uutuudet näyttää jopa 100 viimeisintä julkaisua seuraamiltasi artisteilta.

Kappaleet ja albumit voivat näkyä listalla jopa 60 päivää niiden julkaisupäivästä.

Kuuntelutottumuksiesi perusteella suositeltuja artisteja

Mobiililaitteet

1. Siirry Omaan kirjastoon Oma kirjasto ‑kuvake.
  2. Napauta Artistit.
  3. Selaa seuraamiesi artistien luettelon loppuun.
  4. Selaa suositeltuja artisteja ja napauta SEURAA haluamiesi artistien kohdalla.