Spotify ja Fitbit

Premium‑ominaisuus

Kun käytössäsi on Fitbit sekä Spotify, voit ohjata musiikkia ranteestasi!

• Toista, pysäytä ja skippaa niin kappaleita kuin podcastejakin.
  • Katso, mikä soi parhaillaan.
  • Toista musiikkia Omasta kirjastosta ja äskettäin kuunnelluista kappaleista.
  • Tallenna suosikkisi.
  • Valitse Spotify Connectin avulla, mitä kuuntelet toisella laitteella.
    Huomautus: Spotify Connect ‑sivusto on käytettävissä vain englanniksi.

Tuetut laitteet

• Fitbit Versa / Fitbit Versa Special Edition
  • Fitbit Versa 2 / Fitbit Versa 2 Special Edition
  • Fitbit Versa Lite
  • Fitbit Ionic

Spotifyn hankkiminen Fitbitille

Näin asennat Spotifyn Fitbit-laitteeseesi.

Neuvoja ja lisätietoja saat Fitbit-tukisivulta.