Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Perhemix

Perhe-Premium-ominaisuus

Perhemix-soittolistalle kootaan musiikkia, jota kaikki perhetilauksen jäsenet kuuntelevat.

Mukana on kuuntelemianne genrejä, artisteja ja kappaleita, ja se päivittyy sitä mukaa, kun kuuntelette lisää.

Huomautus: Profiilikuvasi näkyy niiden kappaleiden kohdalla, jotka on lisätty musiikkimakusi perusteella. Se näkyy vain tilauksen jäsenille.

{!VIMEO 438181545}

Perhemixiin liittyminen ja siitä poistuminen

Sinun on liityttävä Perhemixiin, jotta siihen lisätään musiikkiasi.

Jos poistut mixistä, kappaleesi poistuvat mukanasi.

Liity tai poistu kirjautumalla sisään perhesivulle

Perhemixin kuunteleminen

Perhemixin saa soimaan muutamalla eri tavalla:

• Etsi mix Koti ‑osion Luotu sinulle ‑kokoelmasta.
  • Hae Perhemixiä.
  • Jos sinulla on äänikomentoja totteleva kaiutin, voit pyytää sitä toistamaan Perhemixiä.

Huomautus: Jos olet uusi Spotify-käyttäjä, Perhemixin on ensin opittava tuntemaan sinut. Löydät mixistä kappaleitasi vasta sitten, kun olet kuunnellut musiikkia noin kahden viikon ajan.

Fiiliksen säätäminen

Mobiililaitteet

Voit säätää mixiä tiettyjen perheenjäsenten musiikkimakuun sopivaksi. Napauta ‑kuvaketta (Android) tai ‑kuvaketta (iPhone) mixin yläreunassa ja valitse sitten Käyttäjien hallinta.

Voit myös säätää mixiä fiiliksen mukaan:

• Valitse RENTO , jos haluat kevyttä ja rentouttavaa musiikkia. Voit palata takaisin tavalliseen mixiin napauttamalla painiketta uudelleen.
  • Valitse MENEVÄ , jos haluat nopeatempoista musiikkia. Voit palata takaisin tavalliseen mixiin napauttamalla painiketta uudelleen.

Perhemixin lataaminen

Perhemixin sisältö pysyy tuoreena päivittymällä säännöllisesti, joten sitä ei voi ladata. Voit kuitenkin siirtää mixin kappaleet toiseen soittolistaan ja ladata kyseisen soittolistan:

1. Napauta mixin yläreunassa ‑kuvaketta (Android) tai ‑kuvaketta (iPhone).
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse UUSI SOITTOLISTA ja nimeä se tai lisää kappaleet vanhaan soittolistaan.
  4. Lataa soittolista.

Loukkaavien kappaleiden poistaminen

Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan mobiililaitteilla, mutta sen mukaiset muutokset otetaan käyttöön kaikilla laitteilla.

1. Napauta mixin yläreunassa ‑kuvaketta (Android) tai ‑kuvaketta (iPhone).
  2. Napauta Poista loukkaavat kappaleet.

Tämä poistaa ainoastaan ne loukkaavaksi luokitellut kappaleet, jotka perustuvat sinun musiikkimakuusi.

Loukkaavat kappaleet poistetaan kaikkien tilauksen jäsenten mixeistä seuraavan päivityksen yhteydessä.

Päivitetty viimeksi 16. marraskuuta 2021