Loukkaava sisältö

Haluamme tarjota musiikkia niin kuin artisti on sen tarkoittanut, minkä takia osa Spotifyn sisällöstä saattaa loukata joitain.

Tunnistat loukkaavan sisällön EXPLICIT‑ tai E‑merkinnästä julkaisun kohdalla.

Huomautus: Loukkaava sisältö merkitään oikeuksien haltijoilta saamiemme tietojen perusteella.

Jos haluat tehdä ilmoituksen kappaleesta, podcastista tai äänikirjasta, jota ei ole merkitty asianmukaisesti, ota yhteyttä meihin.

Loukkaavan sisällön suodattaminen

Valitsemalla laitteesi saat ohjeet loukkaavaksi merkityn sisällön sallimiseen tai estämiseen.

Kun loukkaavan sisällön asetus on pois päältä, kaikki sisältö, jossa on loukkaavan sisällön merkki, näkyy harmaana. Sitä ei voi kuunnella, ja se skipataan automaattisesti.

Huomautus: Jos käytät Spotify Connectia toisen laitteen ohjaamiseen, loukkaavan sisällön asetusten muutokset tulevat voimaan, kun kuuntelet jotain seuraavaksi.

Loukkaavan sisällön suodatin Perhe‑Premiumissa

Jos olet Perhe-Premium-tilauksen haltija, voit sallia tai estää loukkaavaksi merkityn sisällön toistamisen muiden tilauksen jäsenten tileillä.

1. Kirjaudu sisään Perhe-Premium-sivulle.
  2. Valitse jäsen, jonka tilillä haluat sallia sisältöä tai estää sitä.
  3. Napauta Poista loukkaava sisältö ‑asetus päälle tai pois päältä .

Siistityn version hakeminen

Voit tarkistaa, onko loukkaavaksi merkitystä sisällöstä olemassa siistitty versio.

Huomautus: Kaikista loukkaavista julkaisuista ei välttämättä ole olemassa siistittyä versiota.