Verkkosoittimen käyttöönotto

Google Chrome, Firefox ja Edge.

Jos näet viestin ”Suojattua sisältöä ei voi toistaa” (tai vastaavan virheviestin), kun yrität käyttää verkkosoitinta, sinun on otettava Widevine-laajennus käyttöön tai ladattava mediapaketti. Valitse selaimesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

Huomautus: Laajennuksen käyttöönotto ei edellytä lainkaan tiedostolatauksia, eikä se vaaranna verkkoturvallisuuttasi.

1. Kirjoita seuraava teksti selaimen osoitepalkkiin: chrome://settings/content.
  2. Varmista kohdassa Suojattu sisältö, että Salli sivustojen toistaa suojattua sisältöä on käytössä.
  1. Ota DRM käyttöön napsauttamalla painiketta näytön yläosan keltaisessa varoituspalkissa.

Jos keltaista palkkia ei näy, voit ottaa DRM:n käyttöön näin:

1. Kirjoita seuraava teksti selaimen osoitepalkkiin: about:preferences#content.
  2. Varmista kohdassa DRM-sisältö, että Toista DRM-sisältöä on käytössä.

Spotifyn verkkosoittimen käyttö Windows 10:n N-versioissa vaatii mediaominaisuuspaketin. Voit ladata sen näin:

1. Siirry Microsoftin latauskeskukseen.
  2. Valitse kielesi ja napsauta Lataa.
  3. Valitse ohjelmistoalustasi ja napsauta Seuraava.

Katso lisätietoja ja täydet asennusohjeet Microsoftin latauskeskuksesta.