Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Duomix

Duo-Premium-ominaisuus

Duomix-soittolistassa yhdistyvät molempien duotilauksen jäsenten musiikkimaut.

Mukana on kuuntelemianne genrejä, artisteja ja kappaleita, ja se päivittyy sitä mukaa, kun kuuntelette lisää.

Huomautus: Profiilikuvasi näkyy niiden kappaleiden kohdalla, jotka on lisätty musiikkimakusi perusteella. Se näkyy vain tilauksen jäsenille.

Duomixiin liittyminen tai siitä poistuminen

Sinun on liityttävä Duomixiin, jotta siihen lisätään musiikkiasi.

Jos poistut mixistä, kappaleesi poistuvat mukanasi.

Liity tai poistu kirjautumalla sisään duosivulle

Duomixin kuunteleminen

Duomixin saa soimaan muutamalla eri tavalla:

• Etsi mix Koti ‑osion Luotu sinulle ‑kokoelmasta.
  • Hae Duomixiä.
  • Jos sinulla on äänikomentoja totteleva kaiutin, voit pyytää sitä toistamaan Duomixiä.

Huomautus: Jos olet uusi Spotify-käyttäjä, Duomixin on ensin opittava tuntemaan sinut. Löydät mixistä kappaleitasi vasta sitten, kun olet kuunnellut musiikkia noin kahden viikon ajan.

Fiiliksen säätäminen

Mobiililaitteet

• Valitse RENTO , jos haluat kevyttä ja rentouttavaa musiikkia. Voit palata takaisin tavalliseen mixiin napauttamalla painiketta uudelleen.
  • Valitse MENEVÄ , jos haluat nopeatempoista musiikkia. Voit palata takaisin tavalliseen mixiin napauttamalla painiketta uudelleen.

Duomixin lataaminen

Duomixin sisältö pysyy tuoreena päivittymällä säännöllisesti, joten sitä ei voi ladata. Voit kuitenkin siirtää mixin kappaleet toiseen soittolistaan ja ladata kyseisen soittolistan:

1. Napauta mixin yläreunassa ‑kuvaketta (Android) tai ‑kuvaketta (iPhone).
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse UUSI SOITTOLISTA ja nimeä se tai lisää kappaleet vanhaan soittolistaan.
  4. Lataa soittolista.

Loukkaavien kappaleiden poistaminen

Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan mobiililaitteilla, mutta sen mukaiset muutokset otetaan käyttöön kaikilla laitteilla.

1. Napauta mixin yläreunassa ‑kuvaketta (Android) tai ‑kuvaketta (iPhone).
  2. Napauta Poista loukkaavat kappaleet

Tämä poistaa ainoastaan ne loukkaavaksi luokitellut kappaleet, jotka perustuvat sinun musiikkimakuusi.

Loukkaavat kappaleet poistetaan kaikkien tilauksen jäsenten mixeistä seuraavan päivityksen yhteydessä.

Päivitetty viimeksi 17. marraskuuta 2021