Discord ja Spotify

Kuuntele, pelaa, chattaa ja juhli – kaikki samaan aikaan Discordissa.

Näet myös, mitä kaverisi kuuntelevat, ja voit laittaa samat kappaleet soimaan tai kuunnella yhdessä heidän kanssaan.

Spotifyn yhdistäminen Discordiin

1. Lataa Discord‑sovellus ja avaa se.
  2. Napsauta Yhteydet vasemmalla olevasta valikosta.
  3. Valitse Spotify.
  4. Verkkosivu aukeaa, ja voit kirjautua sisään tai rekisteröityä Spotifyhin.

Kun olet yhdistänyt Spotifyn ja Discordin, voit halutessasi näyttää kavereillesi, mitä kuuntelet.

Yhteyden katkaiseminen

1. Napsauta Yhteydet Discord-työpöytäsovelluksen vasemmalla olevasta valikosta.
  2. Valitse Spotify.
  3. Valitse vihreän laatikon vasemmasta yläkulmasta X.
  4. Vahvista napsauttamalla Katkaise yhteys.

Liity kuuntelemaan ‑toiminto

Premium‑ominaisuus

Huomautus: Liity kuuntelemaan ‑toimintoa ei voi käyttää äänichatin aikana. Kokeile käyttää tekstichattia.

1. Valitse oikealla näkyvästä kaveriluettelostasi kaveri, joka kuuntelee Spotifyta.
  2. Napsauta Liity kuuntelemaan Discord Liity kuuntelemaan ‑kuvake.

Huomautus: Jos käytät Liity kuuntelemaan ‑toimintoa Spotifyn ilmaisversiota käyttävän kaverin kanssa, kuulet pelkkää hiljaisuutta silloin, kun kaverillesi soitetaan mainoksia.