Soittolistat

Soittolistat ovat yksinkertaisesti sanottuna musiikkikokoelmia. Voit tehdä niitä vain omaan kuunteluun tai jakaa niitä muiden kanssa. Lisäksi voit kuunnella miljoonia Spotifyn, artistien ja fanien kokoamia soittolistoja.

Vinkki: Tallenna soittolista Omaan kirjastoosi napsauttamalla sen sivulla SEURAA. Soittolistakansiot auttavat pitämään soittolistat järjestyksessä.

Luotu sinulle

Spotify kokoaa sinulle monia henkilökohtaisia soittolistoja, joita ovat esimerkiksi Viikon suositukset ja Uutuuskattaus. Tällaiset listat perustuvat kuuntelutottumuksiisi, eli siihen, mistä kappaleista olet tykännyt ja mitä olet jakanut, tallentanut ja skipannut, sekä muiden samankaltaisesta musiikista pitävien fanien kuuntelutottumuksiin.

Löydät tällaiset soittolistat Browsen Discover-osiosta. Ne näkyvät myös usein mobiililaitteiden Spotify-sovelluksen ja verkkosoittimen kotisivulla.

Luotu kaikille

Browse-osiossa on soittolistoja, jotka musiikin asiantuntijat ympäri maailmaa ovat koonneet. Olemme luokitelleet ne erilaisiin genreihin ja fiiliksiin valintaa helpottamaan.

Luo oma soittolista

Tällä videolla kerrotaan, miten voit luoda soittolistan mobiilisovelluksessa. Saat ohjeet myös valitsemalla laitteesi alta.

Soittolistan luominen

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Uusi soittolista.
  2. Anna soittolistalle nimi ja napsauta LUO.
    Vinkki: Voit mukauttaa soittolistaa lisäämällä sille myös kansikuvan ja kuvauksen.
  3. Löydät soittolistan nyt Omasta kirjastosta.

Kappaleiden lisääminen

• Napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella, valitse Lisää soittolistaan ja valitse lopuksi soittolista.
  • Voit myös vetää ja pudottaa kappaleita soittolistaan.

Vinkki: Etkö keksi, mitä lisäisit soittolistallesi? Onneksi soittolistan loppuun on koottu suositeltuja kappaleita. Ne perustuvat soittolistan nimeen ja listalla jo oleviin kappaleisiin.

Soittolistan muokkaaminen

• Voit poistaa kappaleen siirtymällä soittolistaan ja napsauttamalla haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella. Valitse Poista tästä soittolistasta.
  • Järjestä kappaleet uudelleen vetämällä ne haluamaasi järjestykseen.
    Vinkki: Kappaleita voi järjestää myös lajittelun ja suodatuksen avulla.

Soittolistan poistaminen

1. Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista ja vahvista valinta valitsemalla POISTA.

Vinkki: Poistitko soittolistan vahingossa? Lue, miten voit palauttaa sen.

Soittolistan luominen

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Oma kirjasto.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta UUSI SOITTOLISTA
  3. Anna soittolistalle nimi ja valitse Luo.
  4. Löydät soittolistan nyt Omasta kirjastosta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lisää soittolistaan.
  2. Valitse soittolista.

Kappaleiden poistaminen

1. Siirry soittolistaan ja napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista tästä soittolistasta.

Soittolistan poistaminen

1. Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista ja vahvista valinta valitsemalla POISTA.

Vinkki: Poistitko soittolistan vahingossa? Lue, miten voit palauttaa sen.

Huomautus: Nämä ohjeet ovat Premium-käyttäjille. Jos käytät ilmaista Spotify-palvelua mobiililaitteella, siirry tänne ja vieritä kohtaan Soittolistojen luominen ja muokkaaminen.

Soittolistan luominen

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Soittolistat.
  3. Valitse soittolistojen alta LUO SOITTOLISTA.
  4. Anna soittolistalle nimi ja valitse LUO.
  5. Löydät soittolistan nyt Omasta kirjastosta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta haluamasi kappaleen oikealla puolella.
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse soittolista.

Vinkki: Etkö keksi, mitä lisäisit soittolistallesi? Onneksi soittolistan loppuun on koottu suositeltuja kappaleita. Ne perustuvat soittolistan nimeen ja listalla jo oleviin kappaleisiin.

Soittolistan muokkaaminen

Kappaleiden poistaminen:

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Napauta -painiketta kappaleen vasemmalla puolella.
  4. Vahvista valinta napauttamalla Poista.

Kappaleiden järjestäminen:

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Järjestä kappaleet haluamaasi tavalla -kuvakkeista vetämällä.

Soittolistan poistaminen

1. Avaa Oma kirjasto  ja valitse Soittolistat-kokoelman oikeasta yläkulmasta Muokkaa.
  2. Napauta soittolistan vasemmalla puolella olevaa -painiketta.
  3. Valitse Poista.

Voit myös napauttaa -painiketta itse soittolistan oikeassa yläkulmassa ja valita Poista soittolista.

Vinkki: Poistitko soittolistan vahingossa? Lue, miten voit palauttaa sen.

Huomautus: Nämä ohjeet ovat Premium-käyttäjille. Jos käytät ilmaista Spotify-palvelua mobiililaitteella, siirry tänne ja vieritä kohtaan Soittolistojen luominen ja muokkaaminen.

Soittolistan luominen

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Soittolistat.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Uusi soittolista -painiketta .
  4. Anna soittolistalle nimi ja valitse LUO.
  5. Löydät soittolistan nyt Omasta kirjastosta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta haluamasi kappaleen oikealla puolella.
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse soittolista.

Vinkki: Etkö keksi, mitä lisäisit soittolistallesi? Saat kappale-ehdotuksia napauttamalla soittolistan yläosassa LISÄÄ KAPPALEITA tai selaamalla soittolistan loppuun, johon on koottu suositeltuja kappaleita. Ne perustuvat soittolistan nimeen ja listalla jo oleviin kappaleisiin.

Soittolistan muokkaaminen

Kappaleiden poistaminen:

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Napauta -painiketta kappaleen vasemmalla puolella.

Kappaleiden järjestäminen:

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Järjestä kappaleet haluamaasi tavalla -kuvakkeista vetämällä.

Soittolistan poistaminen

1. Avaa Oma kirjasto  ja napauta Soittolistat-kokoelmassa soittolistan oikealla puolella olevaa -painiketta.
  2. Valitse Poista soittolista.
  3. Vahvista valinta napauttamalla Poista.

Vinkki: Poistitko soittolistan vahingossa? Lue, miten voit palauttaa sen.

Päivitetty viimeksi 28. syyskuuta 2018