Tilin sulkeminen ja tietojen poistaminen

Oletko Premium-tilaaja?

Jos haluat sulkea Premium-tilisi ja poistaa tietosi lopullisesti, napsauta alla olevaa linkkiä.

Tilin sulkeminen ja tietojen poistaminen

Jos haluat peruuttaa Premium‑tilauksesi, voit vaihtaa Spotify Freehen ja lopettaa maksamisen. Voit edelleen kuunnella musiikkia satunnaistoistolla, ja kuulet myös mainoksia.

Huomautus: Menetät pääsyn ostamiisi äänikirjoihin ja tulevien live-tapahtumien lippuihin, jos suljet tilin ja poistat tiedot.

Eikö sinulla ole Premiumia?

Jos haluat sulkea Spotify Free ‑tilin ja poistaa tietosi lopullisesti kaikista Spotifyn sovelluksista ja palveluista, napsauta alla olevaa linkkiä.

Tilin sulkeminen ja tietojen poistaminen

Huomautus: Menetät pääsyn ostamiisi äänikirjoihin ja tulevien live-tapahtumien lippuihin, jos suljet tilin ja poistat tiedot.

Tilin avaaminen uudelleen

Kun olet sulkenut tilisi, lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, jolla voit aktivoida tilin uudelleen seitsemän päivän kuluessa.

Näiden seitsemän päivän kuluttua tiliä ei voida aktivoida uudelleen, ja tietojen poistoprosessi aloitetaan. Voit aina luoda uuden tilin.

Huomautus: Voit käyttää samaa sähköpostiosoitetta uuden tilin luomiseen 14 päivän kuluttua tilin sulkemispäivästä.