Käyttäjätunnukset ja näyttönimet

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnuksen avulla sinut tunnistetaan Spotifyssa, ja siksi sitä ei voi vaihtaa. Sitä ei kuitenkaan tarvita sisäänkirjautumiseen, vaan voit käyttää kirjautumiseen sähköpostiosoitetta ja salasanaa tai Facebookia.

Näyttönimen lisääminen tai muuttaminen

Näyttönimi korvaa käyttäjätunnuksen profiilissasi, sovelluksessa, soittolistoissa ja kavereiden tapahtumissa.

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Valitse Koti  ja sitten Asetukset .
  2. Napauta Näytä profiili.
  3. Valitse MUOKKAA PROFIILIA.
  4. Muokkaa näyttönimeä napauttamalla sitä.
    Vinkki: Voit myös lisätä profiilikuvan tai muokata sitä tässä samassa paikassa.
  5. Valitse Tallenna.

Huomautus: Jos yhdistät tilisi Facebookiin, näyttönimeksesi tulee Facebook-nimesi. Voit korvata Facebook-nimen lisäämällä Spotify-näyttönimen.

Päivitetty viimeksi 25. elokuuta 2020