Unohtuneet kirjautumistiedot

Jos et muista salasanaasi, käytä salasanan palautusta.

Jos et muista sähköpostiosoitettasi tai käyttäjätunnustasi, siirry salasanan palautuslomakkeeseen ja kokeile syöttää siihen omia sähköpostiosoitteitasi. Kun syötät oikean osoitteen, saat viestin siitä, että salasanan palautusviesti on lähetetty.

Huomautus: Kirjautumiseen on tarjolla muutamia eri keinoja. Voit kirjautua esimerkiksi sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi tai Facebook- tai Apple-tiliäsi käyttämällä. Yritä päästä tilillesi kokeilemalla näitä kirjautumismenetelmiä.

Palauta salasana

Päivitetty viimeksi 25. syyskuuta 2020