Spotify autossa

Eeppinen musiikki saa matkan vierähtämään joutuisammin. Onneksi Spotify on helppo ottaa mukaan tien päälle.

Spotifyn soittotapoja autossa

Huomautus: Jotkin autot edellyttävät Spotify Premium -tilausta.

Monien autojen viihdekeskuksissa on Spotify-sovellus valmiiksi sisäänrakennettuna. Voit tarkistaa tuetut mallit Spotify Everywhere -sivustolta.

Vaikka autoasi ei mainittaisi, ei ole syytä huoleen. Voit tarkistaa asian vielä auton valmistajalta, ja alla on monia muitakin tapoja kuunnella Spotifyta autossa.

Unohda piuhat – Spotifyta voi soittaa langattomasti, jos auton viihdejärjestelmä tukee Bluetoothia.

Tutustu tarkemmin Bluetooth-yhteyden luomiseen.

Autonäkymä

Android-laitteet (Premium-ominaisuus)

Kun yhdistät puhelimesi auton Bluetoothiin, autonäkymä käynnistyy automaattisesti.

Nyt soi -näkymässä on suuremmat, kuljettajaystävälliset kuvakkeet, ja voit nopeasti vaihtaa musiikkia näytön alareunan Valitse musiikkia -kohdasta.

Näin poistat autonäkymän käytöstä:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Selaa Autossa-kohtaan ja napauta Autonäkymä pois päältä.

Mobiililaitteen tai tabletin voi usein yhdistää autoon AUX- tai USB-kaapelilla.

Huomautus: Tarkista auton valmistajalta, mikä kaapeli sopii autoosi.

Android-puhelimen voi yhdistää autoihin, jotka tukevat Android Autoa.

Tarkemmat ohjeet saa Android Auton tukisivustolta.

iPhonen voi yhdistää autoihin, jotka tukevat Apple CarPlayta.

Tarkemmat ohjeet saa Apple CarPlayn tukisivustolta.

Lähetä musiikki mobiililaitteen tai tabletin Spotify-sovelluksesta autostereoihin.

Tutustu tarkemmin Spotify Connectiin ja sen käyttöön.

Muista turvallisuus

Käytä mobiililaitetta vain, kun se on turvallista ja kun laki ja olosuhteet sen sallivat. Laita Spotify soimaan ennen liikkeelle lähtöä ja vältä laitteen käsittelyä ajon aikana.

Tarvitsetko apua?

Artikkelista En pysty kuuntelemaan Spotifyta autossani saat apua vianmääritykseen ongelmasta ja yhteystyypistä riippuen.

Päivitetty viimeksi 12. huhtikuuta 2019