Bixby

Ohjaa musiikkia äänikomennoilla Samsung Bixbyn avulla.

Näin pääset alkuun

Samsung Galaxy Note8/S8 ja uudemmat laitteet.

1. Lataa Spotify-sovellus Samsung-puhelimeesi, ellet ole jo tehnyt niin.
  2. Avaa Bixby Assistant Home -kotivalikko painamalla Samsung-puhelimen sivussa olevaa Bixby-painiketta.
  3. Siirry sovellusten hallintaan pyyhkäisemällä vasemmalle.
  4. Valitse Spotify > CONNECT ACCOUNT (Yhdistä tili).
  5. Kirjaudu Spotify-tilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi ja anna sitten Samsungille käyttöoikeus tiliisi.

Spotify-tilisi on nyt yhdistetty Bixbyyn! Pyydä Bixbyä soittamaan jotakin.

Tarvitsetko apua?

Saat apua avustajan käyttöönottoon ja vianmääritykseen Bixbyn tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 26. marraskuuta 2020