Bixby ja Spotify

Samsung Galaxy Note8, S8 ja uudemmat laitteet

Ohjaa Spotifyta Samsung Bixby ‑äänikomennoilla.

Yhdistä Spotify Bixbyyn

1. Avaa Bixby Assistant ‑kotivalikko painamalla Samsung-puhelimen sivussa olevaa Bixby-painiketta.
    Huomautus: Jos puhelimessasi ei ole erillistä Bixby‑painiketta, käynnistä Bixby Voice painamalla lukkonäppäintä pitkään.
  2. Sano ”Play music” (”Soita musiikkia”). Bixby pyytää luvan Spotify‑tiliisi yhdistämiseen.
  3. Napauta hyväksymispainiketta, niin Bixby yhdistää Spotifyhin.

Voit nyt pyytää Bixbyä soittamaan musiikkia sanomalla esimerkiksi ”Play my Discover Weekly” (Soita Viikon suositukseni).

Lisätietoja saat Bixby-tukisivustolta.