Tili on käytössä jossain muualla

Jos saat ilmoituksen, että tilisi on käytössä muualla, olet todennäköisesti yrittänyt toistaa kappaleita useammalla kuin yhdellä laitteella. Valitse laite, jota käytät sillä hetkellä.

Vinkki: Jos haluat toistaa musiikkia joltain laitteelta jonkin toisen laitteen, kuten kaiuttimen tai TV:n kautta, tutustu Spotify Connectiin.

En tunnista tiliäni käyttävää laitetta

Saatat olla kirjautuneena jonkun muun laitteella. Jos et pääse käsiksi laitteeseen, pyydä laitteen omistajaa kirjautumaan ulos tililtäsi. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua ulos etänä tilisivullasi. Varotoimenpiteenä voit myös vaihtaa salasanasi.

Huomautus: Käyttöoikeussyistä musiikkia ei voi kuunnella samalla tilillä useammalla kuin yhdellä laitteella kerrallaan. Suosittelemme, ettet kerro tilitietojasi kenellekään muulle.

Jos epäilet, että joku on kaapannut tilisi, saat apua täältä.