Perhe-Premium

Huomautus: Perhe-Premiumiin on tulossa muutoksia! Jos olet jo perhetilauksen haltija, saat lähiviikkojen aikana sähköpostin, kun tilauksesi päivitetään. Katso lisätietoja artikkelista Perhe-Premiumin muutokset.

Perhe-Premium on tilaus jopa kuudelle yhdessä asuvalle henkilölle. Sillä saa kuusi Premium-tiliä yhteen alennettuun hintaan.

Saat käyttöösi myös Perhemixin! Se on kaikkien tilauksen jäsenten musiikkimakuun perustuva soittolista, jota koko perhe voi kuunnella yhdessä. Lisäksi voit hallita lapsilukoilla tilauksen jäsenten mahdollisuutta kuunnella loukkaavaa sisältöä.

Näin pääset alkuun

Voit tehdä oman Perhe-Premium-tilauksen ja lisätä siihen perheenjäseniä tai voit liittyä toisen henkilön tilaukseen.

Kullakin jäsenellä on oma erillinen Premium-tilinsä, joten kirjautumistietoja ei tarvitse jakaa muiden kanssa.

Kaikkien Perhe-Premium-tilauksen jäsenten on asuttava samassa osoitteessa.

Huomautus: Perhe-Premiumia ei voi maksaa lahjakortilla tai yhdistää tarjouksiin, kuten opiskelija-alennukseen.

Kun teet Perhe-Premium-tilauksen, sinusta tulee tilauksen haltija ja vastuullasi ovat seuraavat asiat:

• tilauksen kuukausimaksu
  • tilauksen jäsenten asuinosoitteen asettaminen
  • tilauksen jäsenten kutsuminen
  • jäsenten tilien lapsilukkojen hallinta.

Siirry Perhe-Premium-sivulle rekisteröitymään!

Pidä mielessä seuraavat asiat:

• Voit lisätä Perhe-Premium-tilaukseen jopa viisi muuta jäsentä.
  • Jos olet tehnyt Spotify Premium -tilauksen jonkin muun yrityksen (kuten operaattorisi) kautta, sinun on peruutettava tilaus kyseisen yrityksen kanssa, ennen kuin voit päivittää Perhe-Premiumiin.

Jotta voit liittyä Perhe-Premium-tilaukseen, sinun on asuttava samassa osoitteessa tilauksen haltijan (eli tilauksen tehneen henkilön) kanssa.

Perhetilaukseen liittyminen

Huomautus: Jos olet tehnyt Spotify Premium -tilauksen jonkin muun yrityksen (kuten operaattorisi) kautta, sinun on ensin peruutettava tilaus kyseisen yrityksen kanssa.

1. Pyydä tilauksen haltijaa lisäämään sinut tilaukseen.
  2. Sinulle lähetetään liittymislinkki. Avaa linkki ja valitse HYVÄKSY KUTSU.
  3. Jos sinulla on jo tili, valitse KIRJAUDU SISÄÄN. Jos olet uusi käyttäjä, valitse REKISTERÖIDY.
  4. Pyydämme sinua vahvistamaan sijaintisi, jotta voimme tarkistaa, että asut samassa osoitteessa tilauksen haltijan kanssa.
    Huomautus: Emme seuraa sijaintiasi, vaan tarkistamme vain nykyisen osoitteesi. Jos et löydä osoitettasi, katso neuvoa tämän sivun alareunan usein kysytyistä kysymyksistä.

Perhe-Premium-tilauksen hallinta

Tilauksen haltija (henkilö, joka teki tilauksen) voi hallita tilauksen jäseniä ja muita tietoja tilisivunsa Perhe-Premium-välilehdellä.

Tilauksen haltija voi lisätä tai poistaa perheenjäseniä ja hallita sitä, kuka voi kuunnella loukkaavaa sisältöä Spotifyssa.

Huomautus: Vain tilauksen haltijalla (henkilöllä, joka teki tilauksen) on oikeus hallita tilauksen jäseniä.

Jäsenen lisääminen

1. Siirry tilisivulle.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Perhe-Premium.
  3. Valitse LISÄÄ JÄSEN PERHETILAUKSEEN.
  4. Valitse Kutsu Premium-tilaukseen.
  5. Valitse KOPIOI LINKKI ja lähetä linkki henkilölle, jonka haluat kutsua, tai jaa linkki haluamassasi viestipalvelussa.
    Huomautus: Jos henkilö hyväksyy kutsun samalla laitteella, jolla lähetit sen, varmista ensin, että olet kirjautunut ulos tilisivultasi.

Jäsenen poistaminen

1. Siirry tilisivulle.
  2. Napsauta Perhe-Premium-välilehdellä jäsentä, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse POISTA TILAUKSESTA.
  4. Vahvista, että haluat poistaa jäsenen.

Perhe-Premium-tilauksen haltijaa ei voi vaihtaa. Muutoksen voi tehdä vain niin, että nykyinen haltija peruuttaa tilauksen. Kaikki tilit palautuvat seuraavana laskutuspäivänä ilmaistasolle, minkä jälkeen uusi haltija voi tehdä uuden tilauksen.

Jos muutat tai jos rekisteröitymisen yhteydessä annettiin väärät tiedot, tilauksen haltijan on tehtävä osoitteenmuutos:

1. Siirry tilisivulle.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Perhe-Premium.
  3. Valitse Osoite-kohdassa PÄIVITÄ OSOITE.
  4. Tilauksen jäseniä saatetaan pyytää vahvistamaan uusi osoite, jotta he voivat jatkaa tilauksen käyttämistä.

Näin peruutat Perhe-Premium-tilauksen tai poistut sellaisesta:

1. Kirjaudu sisään tilaussivullesi
  2. Valitse MUUTA TAI PERUUTA.
  3. Nyt voit vaihtaa tilauksesi toiseen maksulliseen tilaukseen, esimerkiksi tavalliseen Premiumiin tai Opiskelija-Premiumiin, tai palata Spotifyn ilmaispalvelun käyttäjäksi.

Huomautus: Jos perhetilauksen haltija vaihtaa toiseen Premium-tilaukseen tai ilmaisversioon, kaikkien muiden jäsenten tilit palaavat ilmaistasolle kuluvan laskutuskauden päättyessä. Jos et ole tilauksen haltija, kaikki tekemäsi muutokset koskevat vain omaa tiliäsi.

Usein kysytyt kysymykset

Voit syöttää tilauksen osoitteen manuaalisesti rekisteröitymisen yhteydessä. Tarkista, että annat oikean osoitteen, jotta myös kutsumasi henkilöt voivat vahvistaa asuvansa kyseisessä osoitteessa.

Eikö osoitetta löytynyt?

Jos et löydä osoitetta, syötä lähin löydetty osoite. Jos esimerkiksi et löydä asuntosi numeroa, voit valita vain rakennuksen tai lähellä olevan maamerkin.

Kutsuttujen henkilöiden on käytettävä täysin samaa osoitetta liittyessään, joten muista kertoa heille, mitä osoitetta käytit.

Jos olet paikan päällä tilauksen osoitteessa, voit vahvistaa osoitteen käyttämällä laitteesi sijaintipalvelua.

Jos et ole kotona tai jos et halua sallia sijaintipalvelun käyttöä, voit syöttää osoitteen manuaalisesti.

Huomautus: Emme seuraa sijaintiasi. Tarkistamme osoitteesi vain liittymisen yhteydessä.

Eikö osoite täsmää?

Pyydä sinut kutsunutta henkilöä tarkistamaan syöttämänsä osoite. Sinun on käytettävä täsmälleen samaa osoitetta, jotta voit liittyä Perhe-Premiumiin.

Eikö sijaintipalvelu toimi?

Paikannus toimii parhaiten mobiililaitteella. Voit myös kokeilla eri verkkoselainta. Jos käytät mobiililaitetta, kokeile sivun päivittämistä tai uuden selainikkunan avaamista tai yritä päivän päästä uudelleen.

Jos paikannus ei vieläkään toimi, kokeile seuraavia keinoja:

• Käytä mobiilidatayhteyden sijaan Wi-Fi-yhteyttä.
  • Varmista, että olet muodostanut yhteyden paikalliseen verkkoon (ei VPN-verkkoon tai välityspalvelimeen).

Sijaintipalvelun asetukset riippuvat laitteesta ja selaimesta. Jotkut otetaan automaattisesti käyttöön, kun sallit ne, mutta jotkut täytyy ottaa käyttöön manuaalisesti. Saat lisää ohjeita laitteesi tai selaimesi tukisivuilta:

Veloitamme vain tilauksen haltijaa (henkilöä, joka teki tilauksen), emme koskaan tilaukseen kutsuttuja jäseniä.

Haltijalta veloitetaan tilauksen koko hinta riippumatta siitä, kuinka monta jäsentä tilaukseen liittyy.

Voit seurata tilannetta tilaussivullasi.

Perhe-Premium-tilauksen haltija voi sallia tai estää tilauksen jäseniä kuulemasta Spotifyssa sisältöä, joka on merkitty loukkaavaksi. Näin voit estää tilauksen jäsentä kuulemasta loukkaavaa sisältöä:

1. Siirry tilisivulle.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Perhe-Premium.
  3. Napsauta jäsentä, jolta haluat estää loukkaavan sisällön.
  4. Poista Salli loukkaava sisältö -asetus käytöstä (väri muuttuu harmaaksi).

Huomautus: Loukkaava sisältö merkitään oikeuksien haltijoilta saamiemme tietojen perusteella, joten loukkaavaa sisältöä saatetaan toistaa, vaikka olet estänyt sen.

Katso lisätietoja loukkaavasta sisällöstä.

Kyllä! Voit liittyä Perhe-Premiumiin vanhalla tililläsi. Kaikki tilisi tiedot pysyvät ennallaan ja sinun hallussasi, tallennettu musiikki ja soittolistat mukaan lukien. Muut tilauksen jäsenet käyttävät myös omia henkilökohtaisia tilejään.

Entä jos minulla on jo Premium-tilaus?

Jos olet perhetilauksen haltija, maksupäiväsi todennäköisesti aikaistuu muutamalla päivällä. Tämä johtuu Perhe-Premium-tilauksen ja tavallisen Premium-tilauksen hintaerosta.

Jos liityt perhetilaukseen, tilauksen haltija maksaa jatkossa kaikki tilisi maksut. Menetät aiemmassa Premium-tilauksessasi jäljellä olevan jo maksetun ajan. Olemassa olevan Premium-tilauksen vaihtamisesta toiseen ei makseta hyvityksiä.

Olitpa Perhe-Premium-tilauksen haltija tai tilaukseen liittyvä jäsen, jos olet jo tehnyt Premium-tilauksen jonkin muun tahon (kuten operaattorisi tai iTunesin) kautta, sinun on ensin peruutettava tilaus kyseisen tahon kanssa.

Voit seurata tilannetta tilaussivullasi.

Kutsulinkki on saattanut vanhentua. Pyydä tilauksen haltijaa lähettämään sinulle uusi linkki tilisivunsa Perhe-Premium-välilehdeltä.

Jos olet liittymässä Perhe-Premium-tilaukseen samalla laitteella, jolla tilauksen haltija kutsui sinut, varmista ensin, että tilauksen haltija on kirjautunut ulos tilisivultaan.

Eikö ongelma ratkennut? Kokeile avata linkki yksityisessä selainikkunassa.

Päivitetty viimeksi 07. heinäkuuta 2020