Spotifyn maksaminen Applen kautta

Spotify-sovellus on saatavilla Applen App Storessa (kaikissa niissä maissa, joissa Spotify on käytettävissä).

Vinkki: Jos et löydä Spotify-sovellusta, tarkista App Store -tilisi maa-asetukset.

Tilaaminen Applen kautta (iTunes)

Aikaisemmin Spotify Premiumin maksaminen oli mahdollista Applen maksu sovelluksen kautta -toiminnolla (iAP). Tätä ominaisuutta ei kuitenkaan ole tarjolla uusille tilaajille.

Tämä johtuu siitä, että Apple vaati normaalin maksun lisäksi lisämaksun. Päätimme poistaa tämän välikäden, jotta sinun ei tarvitsisi maksaa ylimääräistä.

Jos maksat tällä hetkellä Premiumista Applen maksutoiminnolla, mutta haluaisit mieluummin tehdä tilauksen suoraan meidän kauttamme, se on helppoa:

1. Peruuta Spotify-maksun automaattinen uusiminen Applen kautta.
  2. Odota, että nykyinen tilauksesi päättyy.
  3. Kun tilisi palautuu Free-tilaukseksi, voit tehdä uuden tilauksen suoraan Spotifyn kautta.

Käytän mielelläni Applen tuotteita… Onko luvassa muita vastaavia muutoksia?

Tarjoamme jatkossakin parasta mahdollista palvelua kaikilla saatavilla olevilla alustoilla. Se ei tule muuttumaan.

Jos teen uuden tilauksen suoraan Spotifyn kautta heti Apple-tilauksen peruuttamisen jälkeen, veloitetaanko minua saman tien?

Sinua veloitetaan saman tien, kun teet tilauksen suoraan Spotifyn kautta. Suosittelemme siis odottamaan, että tilisi palautuu Apple-tilauksen peruuttamisen jälkeen Free-tasolle, ennen kuin teet uuden tilauksen. Päivämäärä, jolloin tilisi palautuu Free-tasolle, on ilmoitettu tilaussivullasi

Vinkki: Jos et ole ennen tehnyt tilausta suoraan Spotifyn kautta, saatat olla oikeutettu kokeilutarjoukseen

Minulla ei ole korttia. Miten voin maksaa?

Tarjolla on useita maksutapoja, esimerkiksi puhelinlaskun yhteydessä maksaminen. Tarkista, mitkä maksutavat ovat saatavilla maassasi.

Päivitetty viimeksi 10. syyskuuta 2018