Spotify Premium

Premium-tilauksella saat eniten irti Spotifysta.

Premiumin tilaaminen

Premiumiin päivittäminen on helppoa. Kaiken lisäksi ensikertalaiset saavat kokeilla sitä ilmaiseksi.

1. Jos sinulla ei vielä ole Spotify-tiliä, rekisteröidy täällä.
  2. Kirjaudu tilisivullesi.
  3. Valitse Tilaus vasemmalla olevasta valikosta.
  4. Napsauta HANKI PREMIUM.
  5. Syötä maksutietosi ja valitse KÄYNNISTÄ SPOTIFY PREMIUM.

Premiumiin vaihtaminen

Jos haluat päivittää nykyisen Free-tilisi Premiumiin, voit tehdä sen yllä olevia ohjeita noudattamalla.

Jos haluat vaihtaa Perhe-Premiumista tavalliseen Premiumiin, siirry tilisi tilaussivulle ja napsauta HANKI PREMIUM.

Jos haluat siirtyä toisen yrityksen (esim. operaattorisi tai iTunesin) Premiumista suoraan Spotifyn kautta hankittuun Premiumiin, sinun on ensin peruutettava kyseinen tilaus. Kun tilisi on palannut Free-tasolle, voit tehdä uuden tilauksen Spotifyn sivuston kautta.