Premium

Premium saa Spotifyn soimaan upean kuuloisesti.

Vinkki: Katso, miten Premium vertautuu muihin tilausvaihtoehtoihin.

Näin pääset alkuun

Vinkki: Jos et ole ennen käyttänyt Premiumia, kokeile sitä ilmaiseksi!

1. Kirjaudu tilisivullesi.
    Huomautus: Jos sinulla ei vielä ole tiliä, rekisteröidy täällä.
  2. Valitse Tilaus vasemmalla olevasta valikosta.
  3. Napsauta HANKI PREMIUM.
  4. Syötä maksutietosi ja valitse KÄYNNISTÄ SPOTIFY PREMIUM.

Usein kysytyt kysymykset

Premiumin hinta vaihtelee maittain. Katso, mikä on Premiumin hinta maassasi.

Spotify-tilauksen voi maksaa monella tavalla. Voit tarkistaa maassasi saatavilla olevat maksutavat napsauttamalla tilisivusi vasemmassa valikossa olevaa Tilaus-vaihtoehtoa.

Jos maksoit Premiumista muttet saanut Premium-ominaisuuksia käyttöösi, tutustu artikkeliin Miksi Premium-tilaukseni ei toimi?

Premium-tilauksen voi peruuttaa koska tahansa. Tällöin tilisi palautuu mainoksin tuettuun ilmaispalveluun kuluvan laskutuskauden päättyessä.

Jos sinulla on Perhe-Premium-tilaus, voit myös laskea sen tason tavalliseksi Premiumiksi:

1. Siirry tilisi tilaussivulle.
  2. Valitse MUUTA TAI PERUUTA ja sitten POISTA PERHE.

Huomautus: Kaikki Perhe-Premiumin alitilit palautuvat ilmaiseen, mainoksien tuettuun palveluun omaasi lukuun ottamatta, ja sinulta veloitetaan seuraavana veloituspäivänä normaali Premium-hinta.

Jos haluat siirtyä toisen yrityksen (esim. operaattorisi tai iTunesin) kautta tilatusta Premiumista suoraan Spotifyn kautta hankittuun Premiumiin, sinun on ensin peruutettava kyseinen tilaus. Kun tilisi on palannut ilmaiseen, mainoksin tuettuun palveluun, voit tehdä uuden tilauksen Spotifyn sivuston kautta.

Päivitetty viimeksi 22. lokakuuta 2018