Lahjakortit

Anna Spotify Premium lahjana perheenjäsenille ja ystäville (ja miksei myös vihamiehille)!

• Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.
  • Niitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin, kuten Perhe-Premiumiin, Opiskelija-Premiumiin tai kokeilutarjouksiin.
  • Spotify-lahjakortteja voi lunastaa vain tileillä, jotka on rekisteröity samaan maahan kuin mistä lahjakortti ostettiin.
  • Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lahjakorttejamme on saatavilla monissa myyntipisteissä. Voit myös ostaa sellaisen verkossa:

1. Siirry lahjakorttisivulle ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse lahjakortin arvo.
  3. Mukauta lahjakorttia valitsemallasi väriteemalla.
  4. Anna tilauksen tiedot ja napsauta JATKA.
  5. Anna maksutiedot ja napsauta OSTA PREMIUM-LAHJAKORTTI.

Lahjakortti lähetetään vastaanottajalle sähköpostitse valitsemanasi toimituspäivänä. Lähetämme myös sinulle kuitin, jossa olevan lahjakorttikoodin voit lähettää lahjakortin saajalle milloin tahansa.

Saitko Spotify-lahjakortin? Joku taitaa tykätä sinusta!

1. Kirjaudu sisään osoitteessa spotify.com/redeem
  2. Anna kortin takapuolella oleva PIN-koodi. Koodi voi olla myös ostokuitissa.
  3. Napsauta Anna koodi.

Lahjakorttia käytetään tilausmaksuihin seuraavasta maksupäivästä alkaen. Tilausmaksut jatkuvat normaalisti, kun lahjakortin arvo on käytetty kokonaan.

Jos yritit lunastaa lahjakortin siinä onnistumatta, voit kokeilla muutamaa ratkaisukeinoa:

• Varmista, että tiliisi rekisteröity maa on sama kuin mistä lahjakortti ostettiin.
    Vinkki: Tutustu oppaaseemme maa-asetusten vaihtamisesta.
  • Varmista, että kirjoitit koodin oikein. Kokeile esimerkiksi kirjoittaa 0 (numero) eikä O (kirjain) ja I (iso i) eikä l (pieni L). Jos koodi on vahingoittunut lukukelvottomaksi, saat apua ottamalla meihin yhteyttä.
  • Jos lahjakortti ostettiin myymälästä, sitä ei ehkä aktivoitu oston yhteydessä. Palaa myymälään ja pyydä myyjää aktivoimaan kortti.
  • Tarkista, ettei koodia ole jo lunastettu. Voit tarkistaa tämän tilisivullasi. Voit myös tarkistaa, onko sinulla muita tilejä, joihin olet saattanut käyttää lahjakortin.
  • Koodeilla ei voi maksaa Perhe-Premiumia eikä niitä voi käyttää yhdessä muiden alennusten tai tarjousten kanssa.

Spotify käsittelee Euroopasta vastaanotetut B2B-joukkopyynnöt yhteistyössä Cadoozin kanssa. Voit tehdä tilauksen käyttämällä verkkotilausjärjestelmäämme. Järjestelmän käyttö edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä.

Jos tarvitset apua Cadooz-tilin luomisessa, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen spotify@cadooz.com. Katso lisätietoja Cadoozin verkkosivustolta.

Päivitetty viimeksi 03. joulukuuta 2018