Spotify Free

Nauti musiikista vapaasti. Sinun ei tarvitse tilata Premiumia, jotta voisit kuunnella Spotifyta kaikkialla.

• Kuuntele suosikkiartistejasi missä vain.
  • Löydä täydellinen soittolista joka lähtöön Browse-osiosta.
  • Löydä uutta musiikkia.
  • Kuuntele, luo ja muokkaa omia soittolistoja.
  • Jaa musiikkia ja soittolistoja kavereiden kanssa.
  • Anna Spotifyn valita kappaleet radiotoiminnon avulla.

Voit tehdä kaikkea tätä riippumatta siitä, millä laitteella kuuntelet. Free-palvelu vaihtelee kuitenkin hieman eri laitteilla. Lue laitekohtaiset tiedot alta.

Kuuntele yli 30 miljoonan kappaleen katalogiamme. Kappaleiden välissä kuulet myös mainoksia. Niin paljon musiikkia kuin sielu sietää niin pitkäksi aikaa kuin haluat kuunnella!

Käytä mainoksia sisältävää satunnaistoistoa yhteensopivilla laitteilla.

• Et voi valita kuunneltavaksi tiettyä kappaletta, ja voit skipata kappaleita vain kuusi kertaa tunnissa.
  • Toisinaan kuulet sekoituksen kuuntelemasi artistin kaltaisten artistien kappaleita.

Siirry haluamasi soittolistan, albumin tai artistin sivulle ja valitse SATUNNAISTOISTO. Musiikki alkaa soida heti.

Free-palveluun liittyminen

Saat Spotifyn ilmaiseksi käyttöösi, kun luot Spotify-tilin.

Lataa sitten sovellus, niin voit alkaa nauttia musiikista.

Free-palveluun vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa Premiumista Free-tasolle, sinun tarvitsee vain peruuttaa tilauksesi. Tilisi palautuu Free-tasolle seuraavana laskutuspäivänä.

Huomautus: Jos haluat siirtyä toisen yrityksen (esim. operaattorisi tai iTunesin) Premiumista Free-tasolle, sinun on peruutettava tilauksesi kyseisen yrityksen kautta.

Mitä eroa Spotifyn Free- ja Premium-versioilla on?

Free-tilillä voit kuunnella koko Spotifyn musiikkikatalogia, mutta kappaleiden välillä kuulet myös mainoksia. Laitteesta riippuen myös kappaleiden valintamahdollisuuksissa on rajoituksia.

Premium-tilillä et kuule mainoksia eikä rajoituksia ole, käytitpä mitä laitetta tahansa. Voit myös nauttia erikoisominaisuuksista, kuten paremmasta äänenlaadusta, offline-kuuntelusta ja Spotify Connectista.