Omien tietojen tulkitseminen

Kun käytät automaattista henkilötietojen lataustoimintoa, saat useita tiedostoja JSON-muodossa. JSON on lyhenne sanoista JavaScript Object Notation, ja se on jäsennelty, yleinen tiedostomuoto, jota sekä tietokoneet että ihmiskäyttäjät voivat tulkita. Kukin tiedosto sisältää erityyppisiä henkilötietoja alla kuvatun mukaisesti:

Soittolista

Yhteenveto luoduista ja tallennetuista soittolistoista sekä tallennetuista kappaleista sisältäen seuraavat tiedot:

1. Soittolistan nimi.
  2. Soittolistan viimeisin muokkauspäivämäärä.
  3. Soittolistan sisältämien kappaleiden nimet.
  4. Kunkin kappaleen artistien nimet.
  5. Albumien tai podcast-jaksojen nimet.
  6. Paikallisten kappaleiden nimet, jos käyttäjä on lisännyt paikallisesti tallennettuja äänitiedostoja kuunneltavaksi Spotify-palveluun.
  7. Käyttäjän soittolistalle antama kuvaus.
  8. Soittolistan seuraajien määrä.

Toistohistoria (ääni, video ja podcastit)

Luettelo kohteista (esim. kappaleet, videot ja podcastit), joita on toistettu viimeisen vuoden aikana, sisältäen seuraavat tiedot:

1. Toiston lopettamispäivämäärä ja -aika UTC-muodossa (koordinoitu yleisaika).
  2. Kunkin striimin ”luojan” nimi (esim. musiikkikappaleen kohdalla artistin nimi).
  3. Toistettujen kohteiden nimet (esim. musiikkikappaleen tai videon nimi).
  4. "msPlayed" – kuinka monta millisekuntia kappaletta kuunneltiin.

Oma kirjasto

Pyynnön päivämääränä voimassa oleva yhteenveto kirjastoon tallennetusta sisällöstä (kappaleista, podcasteista ja videoista) sisältäen seuraavat tiedot:

1. Kunkin kohteen artistin nimi.
  2. Albumin nimi.
  3. Tallennettujen kohteiden nimet.
Haut
Luettelo kaikista tehdyistä hauista:

1. Hakupäivämäärä.
  2. Käytetyn laitteen tyyppi (kuten iOS tai tietokone).
  3. Sen maan koodi, jossa haku suoritettiin.
  4. Hakua seurannut toiminto (esim. aikakatkaisu tai toinen toiminto).
  5. msDuration – kuinka monta millisekuntia haku kesti.
  6. Kirjoitettu haku – mitä hakukenttään kirjoitettiin.
  7. Valittu haku – minkä hakutuloksen käyttäjä valitsi.
  8. Käyttäjän toiminta – miten käyttäjä on toiminut hakutulosten perusteella (esimerkiksi toistanut kappaleen tai siirtynyt eteenpäin tarkastelemaan kappaletta).
  9. Näytä URI: Uniform Resource Identifier (URI) on merkkijono, jonka avulla tietty resurssi voidaan tunnistaa. URI-tunniste määritetään syntaksin ja siihen liittyvien protokollien avulla, mikäli saatavana.
Seuraamiset

Tähän sisältyvät seuraavat pyynnön päivämääränä voimassa olevat tiedot (silloin, kun ne ovat saatavana):

1. Tilin seuraajien määrä.
  2. Tilin seuraamien tilien määrä.
  3. Luettelo tilin seuraamista artisteista.
Maksut

Tähän sisältyvät maksutavan tiedot (silloin, kun ne ovat saatavana):

1. Tyyppi: kortin tyyppi, esim. MasterCard tai Visa, tai muu maksutapa, kuten lahjakortti tai PayPal.
  2. Kortin numero: jos maksutapana on kortti, tässä näytetään vain viimeiset neljä numeroa.
  3. Kortin vanhenemispäivämäärä: jos maksutapana on kortti, tämä on nelinumeroinen vanhenemispäivämäärä (esim. 07/18).
  4. Luontipäivämäärä: päivämäärä, jona maksutiedot ilmoitettiin Spotifylle.
  5. Maksun maa: maa, jossa kortti on myönnetty, esim. Suomi tai Iso-Britannia.
  6. Postinumero: postinumero, jolle kortti on rekisteröity.
Käyttäjätiedot

Tähän sisältyvät seuraavat tiedot (silloin, kun ne ovat saatavana):

1. Spotify-käyttäjätunnus.
  2. Sähköpostiosoite.
  3. Maa.
  4. Luotu Facebookin kautta: tämä kertoo, onko tili luotu Facebookin kautta.
  5. Facebook-käyttäjänimi: tämä näytetään, jos käyttäjä on ottanut Facebook-tietojen käsittelyn käyttöön ja yhdistänyt Spotify-tilinsä kirjautumalla sisään Facebookin kautta tai luonut Spotify-tilinsä Facebookin kautta.
  6. Ensisijainen sijainti.
  7. Syntymäaika.
  8. Sukupuoli.
  9. Postinumero.
  10. Postiosoite.
  11. Matkapuhelinnumero.
  12. Matkapuhelinoperaattori.
  13. Matkapuhelimen merkki.
  14. Tili luotu: tämä on käyttäjän rekisteröitymispäivämäärä.
PerhetilausPerhetilauksen tiedot (jos sinulla on Perhe-Premium-tilaus): osoite, kaupunki, maa, nimi, osavaltio, katu ja postinumero.

Tekniset lokitiedostot

Jos olet myös saanut jäljennöksen teknisistä lokitiedoistasi, katso ensin tietojen mukana toimitettu Lue minut ensin -tiedosto, jossa on yksityiskohtainen kuvaus tiedoista.

Päivitetty viimeksi 10. joulukuuta 2019