Omien tietojen tulkitseminen

Kun käytät automaattista Lataa omat tiedot ‑työkalua, saat useita tiedostoja JSON‑muodossa. JSON on lyhenne sanoista JavaScript Object Notation, ja se on jäsennelty, yleinen tiedostomuoto, jota sekä tietokoneet että ihmiskäyttäjät voivat tulkita. Voit ladata kolme eri tiedostoa henkilötiedoistasi joko erikseen tai kaikki kerralla. Tiedostot sisältävät seuraavat tiedot (jos ne koskevat sinua):

Tilin tiedot

Tietotyyppi

Sisältyvät ominaisuudet

Soittolista

Yhteenveto luoduista ja tallennetuista soittolistoista sekä tallennetuista kappaleista sisältäen seuraavat tiedot:

1. Soittolistan nimi
  2. Soittolistan viimeisin muokkauspäivämäärä
  3. Soittolistan sisältämien kappaleiden nimet
  4. Kunkin kappaleen artistien nimet
  5. Albumien tai podcast‑jaksojen nimet
  6. Paikallisten kappaleiden nimet, jos käyttäjä on lisännyt laitteelle tallennettuja äänitiedostoja kuunneltavaksi Spotify‑palveluun
  7. Käyttäjän soittolistalle antama kuvaus
  8. Soittolistan seuraajien määrä

Toistohistoria (ääni, video ja podcastit)

Luettelo kohteista (esim. kappaleet, videot ja podcastit), joita on toistettu kuluneen vuoden aikana, sisältäen seuraavat tiedot:

• Striimauksen lopettamispäivämäärä ja ‑aika UTC‑muodossa (koordinoitu yleisaika)
  • Kunkin striimauksen tekijän nimi (esim. musiikkikappaleen kohdalla artistin nimi)
  • Toistettujen kohteiden nimet (esim. musiikkikappaleen tai videon nimi)
  • ”msPlayed” – kuinka monta millisekuntia kohdetta kuunneltiin

Oma kirjasto

Yhteenveto Oman kirjaston tallennetusta sisällöstä pyynnön lähetyspäivänä (kappaleista, jaksoista, ohjelmista, artisteista ja albumeista) sisältäen seuraavat tiedot:

1. Kohteiden nimet
  2. Albumien ja ohjelmien nimet
  3. Tekijät
  4. Kohteiden Uniform Resource Identifier (URI) ‑tunnukset

Haut

Luettelo tehdyistä hauista sisältäen seuraavat tiedot:

1. Haun päivämäärä ja kellonaika
  2. Käytetyn laitteen tai alustan tyyppi (kuten iOS tai tietokone)
  3. Search Query – hakukenttään kirjoitettu hakutermi
  4. Search Interaction URIs – niiden hakutulosten Uniform Resource Identifier (URI) ‑tunnisteet, joihin käyttäjä reagoi

Katso äänikomentotiedot alta kohdasta Äänisyötteet.

Seuraa

Tähän sisältyvät seuraavat pyynnön päivämääränä voimassa olevat tiedot (silloin, kun ne ovat saatavana):

1. Tilin seuraajien määrä
  2. Tilin seuraamien tilien määrä
  3. Tilin estämien tilien määrä

Maksut

Tähän sisältyvät maksutavan tiedot (jos saatavilla):

1. Type – kortin tyyppi (esim. Mastercard tai Visa) tai muu maksutapa, kuten lahjakortti tai PayPal
  2. Card number – jos maksutapana on kortti, tässä näytetään vain viimeiset neljä numeroa
  3. Card Expiry – jos maksutapana on kortti, tässä näytetään sen nelinumeroinen vanhenemispäivämäärä (esim. 07/18)
  4. Creation date – päivämäärä, jolloin maksutiedot annettiin Spotifylle
  5. Payment Country – maa, jossa kortti on myönnetty, kuten Suomi tai Iso‑Britannia
  6. Postal Code – postinumero, jolle kortti on rekisteröity

Käyttäjätiedot

Tähän sisältyvät seuraavat tiedot (jos saatavilla):

1. Spotify‑käyttäjätunnus
  2. Sähköpostiosoite
  3. Maa
  4. Created from Facebook – tämä kertoo, onko tili luotu Facebookin kautta
  5. Facebook User ID – tässä näytetään Facebook‑käyttäjätunnus, jos käyttäjä on sallinut Facebook‑tietojen käsittelyn ja yhdistänyt tilinsä joko kirjautumalla sisään Facebookin kautta tai luomalla Spotify‑tilinsä Facebookin kautta
  6. Ensisijainen sijainti
  7. Syntymäaika
  8. Sukupuoli
  9. Postinumero
  10. Postiosoite
  11. Matkapuhelinnumero
  12. Matkapuhelinoperaattori
  13. Matkapuhelimen merkki
  14. Account Creation – käyttäjän rekisteröitymispäivämäärä

Perhe-tilaus

Perhetilauksen tiedot (jos sinulla on Perhe‑Premium‑tilaus), mukaan lukien osoite, paikkakunta, maa, nimi, osavaltio, katu ja postinumero

Päätelmät

Teemme tiettyjä päätelmiä kiinnostuksen kohteistasi ja mieltymyksistäsi Spotify‑palvelun käytön sekä mainostajiltamme ja muilta mainoskumppaneiltamme saatujen tietojen perusteella. Tiedot sisältävät luettelon niistä markkinasegmenteistä, joihin tällä hetkellä kuulut. Asetuksistasi riippuen näitä tietoja saatetaan käyttää mainonnan kohdentamiseen Spotify‑palvelussa.

Äänisyötteet

Luettelo tehdyistä äänikomennoista (jos saatavilla) sisältäen seuraavat tiedot:

1. Äänikomennon päivämäärä ja kellonaika
  2. Asiakkaan pyytämä kieli
  3. User Catalogue – käyttäjän tilaustyyppi
  4. Äänikomento tekstiksi kirjoitettuna
  5. Asiakkaan valitsema kieli
  6. Entity Type – hakutuloksen (esim. soittolistan, albumin tai kappaleen) Uniform Resource Identifier (URI) ‑tunnus
  7. Maa

Vuorovaikutus podcasteissa

Luettelo käyttäjän tapahtumista vuorovaikutteisissa podcasteissa (esim. kommentit) sisältäen seuraavat tiedot:

1. Vuorovaikutustapahtuman päivämäärä ja kellonaika
  2. Vuorovaikutustapahtuman teksti ja/tai sisältö

Spotify for Artists

Jos sinulla on Spotify for Artists (S4A) ‑tili, luetellaan myös S4A‑tilillä antamasi tiedot. Niihin voivat sisältyä yrityksen sähköpostiosoite, ammattinimike ja/tai rooli suhteessa artistiin tai lisenssinantajaan (esim. manageri, säveltäjä tai tiedottaja) sekä työnantajasi nimi.

Laajennettu striimaushistoria

Tietotyyppi

Sisältyvät ominaisuudet

Laaja striimaushistoria (ääni, video ja podcastit)

Luettelo kohteista (esim. kappaleet, videot ja podcastit), joita on toistettu tililläsi sen luomisesta lähtien, sisältäen seuraavat tiedot:

1. Striimauksen lopettamispäivämäärä ja ‑aika UTC‑muodossa (koordinoitu yleisaika)
  2. Spotify‑käyttäjätunnuksesi
  3. Kappaleen striimaukseen käytetty alusta (esim. Android OS, Google Chromecast).
  4. Kappaleen toiston kesto millisekunteina
  5. Sen maan maakoodi, jossa striimaus tapahtui
  6. Kappaleen striimaukseen käytetty IP‑osoite
  7. Kappaleen striimaukseen käytetty käyttäjäagentti (esim. selain, kuten Mozilla Firefox tai Safari)
  8. Kappaleen nimi
  9. Artistin, bändin tai podcastin nimi
  10. Kappaleen sisältävän albumin nimi
  11. Spotify‑kappaleen URI, joka yksilöi musiikkikappaleen
  12. Podcast‑jakson nimi
  13. Podcast‑ohjelman nimi
  14. Spotify‑jakson URI, joka yksilöi podcast‑jakson
  15. Kappaleen aloittamisen syy (esim. edellinen kappale loppui tai valitsit kappaleen soittolistasta)
  16. Kappaleen päättymisen syy (esim. kappaleen toisto päättyi tai painoit Seuraava‑painiketta)
  17. Tieto siitä, käytettiinkö kappaletta toistettaessa satunnaistoistoa
  18. Tieto siitä, skippasiko käyttäjä seuraavaan kappaleeseen
  19. Tieto siitä, toistettiinko kappale offline‑tilassa
  20. Offline‑tilan käytön aikaleima, jos tila oli käytössä
  21. Tieto siitä, toistettiinko kappale yksityisessä istunnossa

Voit lukea tarkan kuvauksen kustakin edellä mainittuja tietoja vastaavasta teknisestä kentästä Lue tämä ensin – Laaja striimaushistoria ‑tiedostosta, joka toimitetaan tietojesi mukana.

Tekniset lokitiedot

Tietotyyppi

Sisältyvät ominaisuudet

Tekniset lokitiedot

Tekniset lokitiedot sisältävät yksityiskohtaista teknistä tietoa, kuten komentoja, virheviestejä ja lokimerkkijonoja, joita olemme keränneet tililtäsi Spotify‑palvelun tarjoamista ja vianmääritystä varten.

Voit lukea teknisten lokitietojen tarkan kuvauksen tietojesi mukana toimitetusta Lue tämä ensin – Tekniset lokitiedot ‑tiedostosta. Tiedosto toimitetaan oletusarvoisesti englanninkielisenä, mutta voit aina ottaa yhteyttä asiakastukeen (privacy@spotify.com), jos tarvitset apua tietojen tulkitsemisessa omalla kielelläsi.