Omien tietojen tulkitseminen

Kun käytät automaattista henkilötietojen lataustoimintoa, saat useita tiedostoja JSON-muodossa. JSON on lyhenne sanoista JavaScript Object Notation, ja se on jäsennelty, yleinen tiedostomuoto, jota sekä tietokoneet että ihmiskäyttäjät voivat tulkita. Kukin tiedosto sisältää erityyppisiä henkilötietoja alla kuvatun mukaisesti:

Soittolista

Yhteenveto luoduista ja tallennetuista soittolistoista sekä tallennetuista kappaleista sisältäen seuraavat tiedot:

1. Soittolistan nimi.
  2. Soittolistan viimeisin muokkauspäivämäärä.
  3. Soittolistan sisältämien kappaleiden nimet.
  4. Kunkin kappaleen artistien nimet.
  5. Albumien tai podcast-jaksojen nimet.
  6. Paikallisten kohteiden nimet, jos käyttäjä on lisännyt paikallisesti tallennettuja äänitiedostoja kuunneltavaksi Spotify-palveluun.
  7. Käyttäjän soittolistalle antama kuvaus.
  8. Soittolistan seuraajien määrä.

Toistohistoria (ääni, video ja podcastit)

Luettelo kohteista (esim. kappaleet, videot ja podcastit), joita on toistettu viimeisen vuoden aikana, sisältäen seuraavat tiedot:

1. Toiston lopettamispäivämäärä ja -aika UTC-muodossa (koordinoitu yleisaika).
  2. Kunkin striimin ”luojan” nimi (esim. musiikkikappaleen kohdalla artistin nimi).
  3. Toistettujen kohteiden nimet (esim. musiikkikappaleen tai videon nimi).
  4. ”msPlayed” – kuinka monta millisekuntia kohdetta kuunneltiin.

Oma kirjasto

Pyynnön päivämääränä voimassa oleva yhteenveto kirjastoon tallennetusta sisällöstä (kappaleista, podcasteista ja videoista) sisältäen seuraavat tiedot:

1. Kunkin kohteen artistin nimi.
  2. Albumin nimi.
  3. Tallennettujen kohteiden nimet.
Haut
Luettelo tehdyistä hauista sisältäen seuraavat tiedot:
  1. Haun päivämäärä ja kellonaika.
  2. Käytetyn laitteen tai alustan tyyppi (kuten iOS tai tietokone).
  3. Kirjoitettu haku – mitä hakukenttään kirjoitettiin.
  4. Hakutoiminto-URI:t – Uniform Resource Identifier (URI) -tunnisteet niille hakutuloksille, joihin käyttäjä reagoi.
Katso äänikomentotiedot alta kohdasta Äänisyötteet.

Seuraamiset

Tähän sisältyvät seuraavat pyynnön hetkellä voimassa olevat tiedot (silloin, kun ne ovat saatavana):

1. Tilin seuraajien määrä.
  2. Tilin seuraamien tilien määrä.
  3. Luettelo tilin seuraamista artisteista.
Maksut

Tähän sisältyvät maksutavan tiedot (silloin, kun ne ovat saatavana):

1. Tyyppi: kortin tyyppi, esim. MasterCard tai Visa, tai muu maksutapa, kuten lahjakortti tai PayPal.
  2. Kortin numero: jos maksutapana on kortti, tässä näytetään vain viimeiset neljä numeroa.
  3. Kortin vanhenemispäivämäärä: jos maksutapana on kortti, tämä on nelinumeroinen vanhenemispäivämäärä (esim. 07/18).
  4. Luontipäivämäärä: päivämäärä, jona maksutiedot ilmoitettiin Spotifylle.
  5. Maksun maa: maa, jossa kortti on myönnetty, esim. Suomi tai Iso-Britannia.
  6. Postinumero: postinumero, jolle kortti on rekisteröity.
Käyttäjätiedot

Tähän sisältyvät seuraavat tiedot (silloin, kun ne ovat saatavana):

1. Spotify-käyttäjätunnus.
  2. Sähköpostiosoite.
  3. Maa.
  4. Luotu Facebookin kautta: tämä kertoo, onko tili luotu Facebookin kautta.
  5. Facebook-käyttäjänimi: tämä näytetään, jos käyttäjä on ottanut Facebook-tietojen käsittelyn käyttöön ja yhdistänyt Spotify-tilinsä kirjautumalla sisään Facebookin kautta tai luonut Spotify-tilinsä Facebookin kautta.
  6. Ensisijainen sijainti.
  7. Syntymäaika.
  8. Sukupuoli.
  9. Postinumero.
  10. Postiosoite.
  11. Matkapuhelinnumero.
  12. Matkapuhelinoperaattori.
  13. Matkapuhelimen merkki.
  14. Tili luotu: tämä on käyttäjän rekisteröitymispäivämäärä.
PerhetilausPerhetilauksen tiedot (jos sinulla on Perhe-Premium-tilaus): osoite, kaupunki, maa, nimi, osavaltio, katu ja postinumero.
PäätelmätTeemme tiettyjä päätelmiä kiinnostuksen kohteistasi ja mieltymyksistäsi Spotify-palvelun käytön perusteella sekä käyttämällä mainostajiltamme ja muilta mainoskumppaneiltamme saatuja tietoja. Tähän sisältyy luettelo niistä markkinasegmenteistä, joihin tällä hetkellä kuulut. Asetuksistasi riippuen näitä tietoja voidaan käyttää kiinnostuksiisi perustuvan mainonnan tarjoamiseen sinulle Spotify-palvelussa.

Car ThingTähän sisältyvät Car Thing -laitteeseen liittyvät tiedot (jos omistat Car Thing -laitteen):
  1. Tilaustiedot, sisältäen seuraavat tiedot:
    • tilaustunniste,
    • tilauksen päivämäärä,
    • tilauksen tila,
    • tilauksen sisältö sekä
    • maa.
  2. Laitetiedot, kuten sarjanumero.
  3. Toimitusosoite.
  4. Puhelinnumero.
ÄänisyötteetLuettelo tehdyistä äänikomennoista (jos saatavilla) sisältäen seuraavat tiedot:
  1. Äänikomennon päivämäärä ja kellonaika.
  2. Asiakkaan pyytämä kieli.
  3. Käyttäjäluettelo kertoo, mikä tilaustyyppi käyttäjällä on.
  4. Äänikomento puhtaaksikirjoitettuna.
  5. Asiakkaan asettama kieli.
  6. Kohteen tyyppi – hakutuloksen (esim. soittolistan, albumin tai kappaleen) Uniform Resource Identifier (URI) -tunnus.
  7. Maa.

Tekniset lokitiedostot

Jos olet myös saanut jäljennöksen teknisistä lokitiedoistasi, katso ensin tietojen mukana toimitettu Lue minut ensin -tiedosto, jossa on yksityiskohtainen kuvaus tiedoista.

Päivitetty viimeksi 17. tammikuuta 2020