Onko saamani sähköpostiviesti todella Spotifylta?

Spotify ei koskaan kysy henkilötietojasi sähköpostitse. Emme siis koskaan pyydä esimerkiksi

• maksutietoja
  • salasanaa
  • henkilötunnusta tai verotunnistetta.
  • pyydä maksua kolmannen osapuolen, kuten Western Unionin, kautta
  • pyydä sinua lataamaan sähköpostien liitetiedostoja.

Tilitapahtumia koskevat viestit

Lähetämme sähköposti-ilmoituksia tilitapahtumista tilisi suojaamiseksi. Näihin tapahtumiin kuuluvat seuraavat:

• uudet sisäänkirjautumiset
  • uudet Perhe- tai Duo-jäsenet.

Näistä sähköposteista ei turvallisuussyistä voi kieltäytyä.

Jos huomaat tapahtumia, jota et tunnista, siirry hakkerointitapausten tukiartikkeliin.

Saitko epäilyttävää sähköpostia?

Voit pitää epäilyttävinä kaikkia muka Spotifylta tulleita sähköpostiviestejä, joiden lähettäjän osoite ei pääty @spotify.com tai joista olet muuten vain epävarma.

Älä vastaa viestiin, napsauta siinä olevia linkkejä tai lataa sen liitetiedostoja. Jos jo kuitenkin menit niin tekemään, toimi näin:

1. Vaihda salasanasi.
  2. Vaihda salasana myös kaikilla niillä sivustoilla, joissa olet käyttänyt samaa salasanaa.
  3. Jos epäilet pankki- tai maksutietojesi vaarantuneen, ota yhteyttä pankkiisi.

Epäilyttävästä sähköpostista ilmoittaminen

1. Lähetä sähköposti edelleen osoitteeseen spoof@spotify.com.
  2. Poista sähköpostiviesti.

Tiimimme perehtyy asiaan ja kertoo sinulle, jos sähköposti olikin peräisin meiltä.