Ulkopuoliset sovellukset

Integroimalla ulkopuolisia sovelluksia Spotifyhin saat käyttöösi mahtavia lisäominaisuuksia.

Voit seurata juoksuharrastustasi Runkeeperilla tai nähdä, mitä mahdolliset matchisi kuuntelevat Tinderissä. Integrointimahdollisuudet ovat loputtomat!

Kun ulkopuolinen sovellus yrittää muodostaa yhteyden Spotifyhin, kysymme aina lupaasi ennen yhteyden muodostamista. Luettelo sovelluksista, joille olet antanut luvan muodostaa yhteys, löytyy tilisivusi kohdasta Apps.

Käyttöoikeuden poistaminen

Näin poistat käyttöoikeuden kolmannen osapuolen sovellukselta:

1. Siirry tilisivullesi Apps-osioon.
  2. Etsi haluamasi sovellus ja napsauta kohtaa HYLKÄÄ KÄYTTÖOIKEUS.

Muuta ei tarvita! Voit halutessasi palauttaa käyttöoikeudet milloin tahansa.

Etkö näe sallimaasi sovellusta tässä luettelossa?

Olet saattanut liittää sen eri Spotify-tiliin. Tutustu ohjeisiimme, joiden avulla löydät mahdolliset muut tilit.