Soittolistasta, kuvasta tai tekstistä ilmoittaminen

Jos huomaat Spotifyssa toisen käyttäjän tai artistin luomaa tai lisäämää sisältöä (esimerkiksi soittolistan, kuvan tai tekstiä), joka on loukkaavaa tai rikkoo tekijänoikeuksia, voit ilmoittaa siitä meille sovelluksen kautta.

Huomautus: Jos haluat tehdä ilmoituksen Spotify-palvelussa olevasta, immateriaalioikeuksiasi rikkovasta musiikista (etkä muiden käyttäjien lataamista kuvista), siirry artikkeliin Tekijänoikeuksia rikkovasta musiikista ilmoittaminen.

Otamme asiakkaidemme sisältöä koskevat huolet vakavasti. Huomaathan, että ilmoituskanavan väärinkäyttö voi johtaa Spotify-tilisi sulkemiseen.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet ilmoituksen tekemiseen.

1. Napsauta soittolistan tai artistin nimeä hiiren kakkospainikkeella. Voit myös napsauttaa -kuvaketta soittolistan tai artistin sivulla ja valita sitten Ilmoita. Siirryt automaattisesti väärinkäytöksen ilmoituslomakkeeseen.
  2. Valitse, mitä aihetta ilmoituksesi koskee.
  3. Täytä lomake ja napsauta Lähetä.
  1. Valitse soittolistan tai artistin sivulla oikeasta yläkulmasta .
  2. Vieritä alaspäin ja napauta kohtaa Ilmoita väärinkäytöksestä. Siirryt automaattisesti väärinkäytöksen ilmoituslomakkeeseen.
  3. Valitse, mitä aihetta ilmoituksesi koskee.
  4. Täytä lomake ja napauta Lähetä.
  1. Valitse soittolistan tai artistin sivulla oikeasta yläkulmasta .
  2. Vieritä alaspäin ja napauta kohtaa Ilmoita väärinkäytöksestä. Siirryt automaattisesti väärinkäytöksen ilmoituslomakkeeseen.
  3. Valitse, mitä aihetta ilmoituksesi koskee.
  4. Täytä lomake ja napauta Lähetä.
  1. Valitse soittolistan tai artistin sivulla oikeasta yläkulmasta .
  2. Vieritä alaspäin ja napauta kohtaa Ilmoita väärinkäytöksestä. Siirryt automaattisesti väärinkäytöksen ilmoituslomakkeeseen.
  3. Valitse, mitä aihetta ilmoituksesi koskee.
  4. Täytä lomake ja napauta Lähetä.

Mitä sitten tapahtuu?

Käsittelemme kaikki ilmoitukset tapauskohtaisesti. Emme voi vastata jokaiseen ilmoitukseen, mutta poistamme sopimattoman sisällön harkintamme mukaan.

Päivitetty viimeksi 16. lokakuuta 2018