Tilin suojaaminen

Me Spotifylla välitämme kovasti henkilötietojesi turvallisuudesta. Turvatiimimme tekee väsymättä töitä tilisi ja henkilötietojesi suojaamisen eteen.

On myös toimenpiteitä, joihin ryhtymällä sinä voit pitää Spotify-tilisi entistä paremmassa turvassa.

Salasanat

Jotta tilisi olisi mahdollisimman hyvin suojattu, suosittelemme seuraavaa:

• Käytä pitkää salasanaa, jossa on sekä kirjaimia, numeroita että erikoismerkkejä.
  • Käytä eri salasanaa jokaisessa käyttämässäsi verkkopalvelussa. Näin muut tilisi pysyvät turvassa, vaikka yksi vaarantuisikin.
  • Vaihda salasana riittävän usein.
  • Olemme tehneet salasanan vaihtamisesta ja nollaamisesta äärimmäisen yksinkertaista, joten se onnistuu näppärästi koska tahansa.
  • Tutustu epäilyttäviä sähköpostiviestejä koskevaan oppaaseemme.

Ohjelmisto

On hyvä pitää laitteesi ohjelmisto, käyttöjärjestelmä sekä virustorjuntaohjelma ajan tasalla. Näin suojaat itsesi verkossa. Saat tarvittaessa apua laitteesi tai ohjelmistosi tukisivustolta.

Poista käyttöoikeus kolmannen osapuolen sovelluksilta

Jos joku on päässyt luvatta käsiksi tiliisi, suosittelemme poistamaan kaikkien kolmansien osapuolten sovellusten käyttöoikeuden Spotify-tiliisi, sillä kyseiset palvelut ovat saattaneet vaarantua. Voit halutessasi palauttaa käyttöoikeudet.

Kirjaudu ulos, kun olet käyttänyt Spotifyta julkisilla laitteilla

Muista aina kirjautua ulos tililtäsi, jos olet käyttänyt Spotifyta töissä, koulussa, kirjastossa tai jonkun muun laitteella. Näin estät muita pääsemästä käsiksi tiliisi.

Päivitetty viimeksi 26. syyskuuta 2019