Yksityisyysasetukset

Spotify on mainio tapa jakaa musiikkiharrastuksesi muiden kanssa, mutta joskus haluat ehkä pitää toimintasi yksityisenä. Tämä opas auttaa yksityisyyden hallinnassa.

Spotify-tapahtumien piilottaminen

Huomautus: Muutoksiin tarvitaan työpöytäsovellus

Kuka tahansa voi seurata sinua Spotifyssa, mutta sinun ei tarvitse antaa heidän nähdä tapahtumiasi, ellet halua.

1. Avaa Spotify-työpöytäsovellus.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa kohtaa  > Asetukset.
  3. Muuta Sosiaalinen media -kohdan asetuksia painikkeita napsauttamalla.
    • Tee uusista soittolistoista automaattisesti julkisia
      Napsauta asetus POIS käytöstä (painike muuttuu harmaaksi), niin kaikki uudet soittolistasi pysyvät piilossa.
    • Yksityinen istunto
      Laita asetus PÄÄLLE (painike muuttuu vihreäksi), kun haluat piilottaa kuuntelemasi kappaleet väliaikaisesti tapahtumasyötteestä.
    • Julkaise toimintani Spotifyssa
      Ota tämä asetus POIS käytöstä (painike muuttuu harmaaksi), jos et halua koskaan näyttää kuuntelemiasi kappaleita tapahtumasyötteessä.
    • Näytä nykyiset kuunnelluimmat artistini
      ​​​​​​​Ota tämä asetus POIS käytöstä (painike muuttuu harmaaksi), kun haluat piilottaa profiilisivultasi koosteen artisteista, joita kuuntelet eniten.

Tiettyjen soittolistojen piilottaminen

Voit valita, mitkä soittolistat näytät muille.

Napsauta haluamaasi soittolistaa hiiren oikealla painikkeella työpöytäsovelluksessa tai verkkosoittimessa ja valitse Määritä salaiseksi.

Jos käytät matkapuhelinta tai tablettia, napauta soittolistan vieressä olevaa kohtaa  (iOS) tai  (Android), ja valitse Määritä salaiseksi.

Mitä en voi piilottaa?

Profiilisivusi on aina muiden Spotifyn jäsenten nähtävillä, vaikka he eivät seuraisikaan sinua. Näytettäviä tietoja ovat käyttäjätunnus, profiilikuva, julkiset soittolistat, äskettäin kuuntelemasi artistit, seuraamasi henkilöt ja seuraajasi.