Perhemix

Perhemix on soittolista, johon kootaan musiikkia, jota sinä ja muut saman Perhe-Premium-tilauksen jäsenet kuuntelette. Siinä on mukana jäsenten kuuntelemia genrejä, artisteja ja kappaleita, ja se päivittyy sitä mukaa, kun kuuntelette lisää.

Perhemixiin liittyminen tai siitä poistuminen

Oma musiikkisi näkyy Perhemixissä vasta, kun olet liittynyt siihen. Jos poistut mixistä, kappaleesi poistuvat mukanasi.

• Perhemixiin voi liittyä tai siitä voi poistua koska vain osoitteessa www.spotify.com/account/family.
  • Voit myös valita mobiilisovelluksessa  (Android) /  (iOS) ja valita sitten Liity Perhemixiin.
    Huomautus: Poistu Perhemixistä toistamalla edellä mainitut vaiheet ja napauttamalla lopuksi Poistu Perhemixistä.

Perhemixin toistaminen

Perhemixin saa soimaan muutamalla eri tavalla:

• Etsi mix Koti-osion Luotu sinulle -kokoelmasta.
  • Hae Perhemixiä.
  • Jos omistat äänikomentoja tottelevan kaiuttimen, voit pyytää sitä toistamaan Perhemixiä.

Huomautus: Jos olet uusi Spotify-käyttäjä, Perhemixin on ensin opittava tuntemaan sinut. Perhemix täydentyy lempikappaleillasi, kun olet kuunnellut musiikkia noin kahden viikon ajan.

Soittolistan säätäminen

Perhemix mobiililaitteella

Perhemix on täynnä musiikkia, josta koko perhe voi nauttia yhdessä. Se voidaan kuitenkin myös säätää sopimaan tietyn Perhe-Premium-jäsenen makuun sopivaksi silloin, kun ette kuuntele musiikkia yhdessä.

Valitse, keiden musiikkimakuun Perhemix perustuu, napauttamalla Perhemixin oikeassa yläkulmassa olevaa -kuvaketta (Android) / -kuvaketta (iPhone) ja valitsemalla Käyttäjien hallinta.

Voit säätää soittolistaa myös tunnelman mukaan:

Valitse RENTO , jos haluat kevyttä ja rentouttavaa musiikkia. Voit palata takaisin tavalliseen soittolistaan napauttamalla painiketta uudelleen.

Valitse MENEVÄ , jos haluat nopeatempoisempaa musiikkia. Voit palata takaisin tavalliseen soittolistaan napauttamalla painiketta uudelleen.

Perhemixin kappaleiden kohdalla näytetään niiden jäsenten profiilikuvat, joiden maun perusteella kappaleet on valittu. Kuvat näkyvät kuitenkin vain Perhe-Premium-tilauksen jäsenille.

Perhemixin sisältö pysyy tuoreena säännöllisten päivitysten avulla, joten sitä ei voi kuunnella offline-tilassa. Voit kuitenkin siirtää mixin kappaleet toiseen soittolistaan ja ladata kyseisen soittolistan offline-kuunteluun:

1. Valitse mixin oikeasta yläkulmasta  (Android) /  (iOS).
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse UUSI SOITTOLISTA ja nimeä se tai lisää kappaleet vanhaan soittolistaan.
  4. Lataa kyseinen soittolista.

Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan mobiililaitteilla, mutta sen mukaiset muutokset otetaan käyttöön kaikilla laitteilla.

Voit poistaa musiikkimakuusi perustuvat loukkaavaksi luokitellut kappaleet Perhemixistä napauttamalla soittolistassa  (Android) /  (iPhone) ja valitsemalla Poista loukkaavat kappaleet. Muutos otetaan käyttöön muiden jäsenten tileillä, kun heidän Perhemixinsä seuraavan kerran päivittyy.

Tämä poistaa ainoastaan sinun musiikkimakuusi perustuvat loukkaavaksi luokitellut kappaleet. Jos haluat estää kaikki loukkaavaksi luokitellut kappaleet, katso loukkaavaa sisältöä koskeva ohje.

Päivitetty viimeksi 28. helmikuuta 2020