Miksi minua on veloitettu?

Jos sinulta on peritty Spotify-maksu, se tarkoittaa, että tiedoillasi on ostettu jokin maksullisista Premium-tuotteistamme tai lahjakortti.

Tarkista perheeltäsi ja kavereiltasi, etteivät he ole tehneet tilausta sinun tiedoillasi. Jos epäilet, että tietojasi on käytetty luvatta, ota meihin yhteyttä, niin tutkimme asiaa.

Jos sinulla ei ole tiliä ja sinun tarvitsee ottaa meihin yhteyttä maksuun liittyen, toimi seuraavasti:

  • Valitse tilaustyypiksi Premium.
  • Valitse käyttäjätunnukseksi Unknown (Tuntematon).
  • Valitse sähköpostiosoitteeksi se osoite, johon haluat meidän ottavan yhteyttä.

Tarkista ensin tilauksesi tila:

  1. Kirjaudu tilisivullesi.
    Ovatko kirjautumistiedot päässeet unohtumaan? Katso, miten pääset kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Tilaus vasemmalla olevasta valikosta.
  • Jos tilauksena on Premium, sitä ei ole peruutettu. Voit perua tilauksen seuraamalla näitä ohjeita.
    Huomautus: Jos tilaat kokeilujakson, tilaus jatkuu kokeilujakson päättyessä automaattisesti normaaliin Premium-hintaan. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.
  • Jos tilauksena on Free, tiliä ei veloiteta. Etsi muita tilejä, joilla olet saattanut tehdä tilauksen. 
  • Jos tilaussivulla näkyy, että olet tehnyt Premium-tilauksen jonkin toisen yrityksen (esim. laajakaista- tai mobiilioperaattorin tai iTunesin) kautta, sinun on peruutettava tilaus suoraan kyseisen yrityksen kanssa.  

Kun tilaat kokeilujakson, tilaus jatkuu kokeilujakson päättyessä automaattisesti Premium-tilauksena, ja sinulta veloitetaan normaali kuukausihinta. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain. 

Katso lisätietoja ehdoista


 

Päivitetty viimeksi 15. elokuuta 2018