Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Kunnioitamme päätöstäsi :)

Tilisi palautuu mainoksia sisältävälle Free-tasolle, kun Premium-tilauksen jäljellä oleva aika on kulunut.

Alla on tarkemmat peruutusohjeet tilaustyypin mukaan.

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse Tilaus vasemmalla olevasta valikosta.
  3. Valitse MUUTA TAI PERUUTA.
  4. Valitse PERUUTA PREMIUM.
  5. Valitse KYLLÄ, PERUUTA. Tilisivullasi näkyy nyt päivämäärä, jolloin palaat Free-palvelun käyttäjäksi. Toivottavasti päätät päivittää tilauksen uudelleen!

Huomautus: Jos peruutat tilauksen, jolla on opiskelija-alennus, et voi soveltaa kyseistä alennusta toiselle tilille saman 12 kuukauden vahvistuskauden aikana.

Voit peruuttaa tilauksen myös täyttämällä tämän lomakkeen ja lähettämällä sen Spotifylle.

Spotify ei voi auttaa tilauksen peruuttamisessa, jos olet tehnyt tilauksen jonkin muun yrityksen (esim. operaattorisi tai iTunesin) kautta, sillä kyseinen yritys hallitsee tilaustasi ja sen maksuja. Ota yhteyttä kyseiseen yritykseen.

Jos tilauksesi on tehty iTunesin kautta, noudata Applen peruutusohjeita.

Jos et ole varma siitä, kuka hallitsee tilaustasi, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse Tilaus vasemmalla olevasta valikosta. Sieltä näet, kuka hallitsee tilaustasi.
  3. Muuta laskutustietoja tai peruuta tilaus ottamalla yhteyttä kyseiseen yritykseen.

Eikö ongelma ratkennut?

En näe tilisivullani peruutusvaihtoehtoa

Jos sinulla on tilisivusi mukaan Spotify Free -tilaus, sinulla saattaa olla toinen tili, jolla on aktiivinen Premium-tilaus. Tämä opas auttaa löytämään mahdollisen muun tilin ja peruuttamaan tilauksen.

Tilauksesi saattaa olla myös tehty jonkin kumppaneistamme (kuten iTunesin tai operaattorisi) kautta. Tässä tapauksessa voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyttä kyseiseen yritykseen.

Minua veloitettiin tilauksen peruuttamisen jälkeen

Alla on mahdollisia syitä sille, miksi sinua on veloitettu tilauksen peruuttamisen jälkeen:

• Jos peruutit tilauksesi normaalin laskutuspäiväsi aikoihin, on mahdollista, että seuraava maksu oli jo käsitelty. Veloituksia ei pitäisi tulla enää useampia.
    Vinkki: Tarkista tilauksesi tila, niin voit varmistaa peruutuksen onnistumisen ja Premiumin päättymispäivän.
  • Sinulla voi olla toinen tili, jolla on edelleen Premium-tilaus. Tämä opas auttaa löytämään mahdollisen muun tilin ja peruuttamaan tilauksen.
  • Jos teit tilauksesi jonkin muun yrityksen kuin Spotifyn (kuten operaattorisi) kautta, saat apua ottamalla yhteyttä kyseiseen yritykseen.

Päivitetty viimeksi 04. heinäkuuta 2018