Spotify ja Facebook

Käyttämällä Spotifyta Facebookin kautta voit kirjautua sisään Facebook-tunnuksella, käyttää Facebook-nimeäsi ja -profiilikuvaasi ja löytää helposti kavereitasi Spotifyssa.

Huomautus: Jos rekisteröit Spotify-tilisi Facebookin avulla, se on yhdistetty Facebookiin automaattisesti.

Jos rekisteröidyit Spotifyhin sähköpostiosoitteella ja salasanalla, yhdistä tilisi Facebookiin näin:

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Varmista, että olet kirjautunut Facebookiin laitteellasi.
  2. Valitse Spotifyssa Koti -välilehdeltä Asetukset .
  3. Valitse Sosiaaliset asetukset -kohdan alta Yhdistä Facebookiin

Huomautus: Yhteyttä Facebookiin ei voi katkaista mobiililaitteella. Katso alla olevat ohjeet työpöytäsovellukselle.

Työpöytäsovellus

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Sosiaalinen media -kohdasta LINKITÄ FACEBOOKIIN.
  4. Anna Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu.

Katkaise yhteys toistamalla yllä olevat vaiheet 1–3 ja napsauttamalla KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN.

Huomautus: Jos loit Spotify-tilisi Facebookin kautta, yhteyttä Facebookiin ei voi katkaista.

Eikö onnistunut?

Jos yhteyden luominen ei onnistunut, se voi johtua siitä, että Facebook-tilisi on yhdistetty toiseen Spotify-tiliin. Tämä yhteys on katkaistava ensin.

1. Kirjaudu ulos Spotifysta ja kirjaudu sitten takaisin sisään valitsemalla KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄSI. Näin pääset kirjautumaan Spotify-tilille, joka on yhdistetty Facebook-tiliisi.
  2. Katkaise sitten yhteys Facebook-tiliin noudattamalla edellä olevia ohjeita.
  3. Kirjaudu uudelleen ulos.
  4. Kirjaudu tällä kertaa sisään käyttämällä oletuskirjautumisnäkymässä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. Voit nyt yhdistää Spotify-tilisi Facebookiin.

Jos Spotify-tilisi on yhdistetty Facebookiin, voit valita KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄ tai JATKA FACEBOOK-TUNNUKSILLA

Vinkki: Varmista, että kirjaudut laitteella oikealle Facebook-tilille.

Eikö onnistunut?

Luo Spotify-salasana, jolla voit kirjautua sisään ilman Facebookia:

1. Siirry salasanan palautussivulle
  2. Syötä Facebook-tilillesi rekisteröity sähköpostiosoite.
  3. Luo tilille salasana noudattamalla seuraavia vaiheita.
  4. Voit nyt kirjautua sisään antamalla Facebook-sähköpostiosoitteesi ja uuden salasana tavallisiin kirjautumiskenttiin.

Jos salasanan nollaus ei onnistu, saat apua täältä.

Luo Spotify-salasana, jolla pääset kirjautumaan käytöstä poistettuun Facebook-tiliin yhdistetylle Spotify-tilille:

1. Siirry salasanan palautussivulle
  2. Syötä Facebook-tilillesi rekisteröity sähköpostiosoite.
  3. Luo tilille salasana noudattamalla seuraavia vaiheita.
  4. Voit nyt kirjautua sisään antamalla Facebook-sähköpostiosoitteesi ja uuden salasana tavallisiin kirjautumiskenttiin.

Jos salasanan nollaus ei onnistu, saat apua täältä.