Tili on käytössä jossain muualla

Spotifyn käyttöoikeus on henkilökohtainen, joten voit toistaa musiikkia vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Jos saat ilmoituksen, että tilisi on käytössä muualla, voit jatkaa kuuntelua valitsemalla sen laitteen, jota sillä hetkellä käytät.

Voit myös valita haluamasi laitteen Käytettävissä olevat laitteet -luettelosta. Pääset siihen mobiilisovelluksen Nyt soi -palkista tai napsauttamalla työpöytäsovelluksen oikeassa alakulmassa olevaa -kuvaketta.

En tunnista tiliäni käyttävää laitetta

Saatat olla kirjautuneena jonkun muun laitteella. Jos et pääse käsiksi laitteeseen, pyydä laitteen omistajaa kirjautumaan ulos tililtäsi.

Vaihtoehtoisesti voit kirjautua ulos etänä tilisivullasi. Varotoimenpiteenä voit myös vaihtaa salasanasi.