Tilini on kaapattu

Tilisi saattaa olla vaarantunut, jos

• salasanasi ei enää toimi
  • sähköpostiosoitteesi on muuttunut
  • musiikki vaikuttaa vieraalta:
    • uusia soittolistoja ilmestyy tai vanhoja katoaa
    • äskettäin kuunneltu sisältö näyttää vieraalta
    • soitossa oleva musiikki vaihtuu ilman, että teit itse mitään.
  • tilauksesi on muuttunut
  • Spotify-tiliisi on yhdistetty vieras Facebook-tili
  • et tunnista hiljattaista kirjautumista, josta sait meiltä sähköpostia.

Mitä tehdä

Jos sähköpostiosoitteesi on muutettu, siirry suoraan vaiheeseen 2.

1. Palauta aivan ensimmäiseksi salasanasi.

1. Avaa salasanan palautuslomake yksityisessä selainikkunassa ja valitse itsellesi vahva salasana, jota et ole aiemmin käyttänyt.
  2. Siirry tilisivullesi ja valitse KIRJAUDU ULOS KAIKKIALTA.

Muuta myös seuraavien palveluiden salasanat:

• Spotify-tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite.
  • Facebook-tilisi, jos se on yhdistetty Spotifyhin.
    Vinkki: Tarkista Facebook-tilisi suojaus täältä.
  • Kaikki ne palvelut, joissa käytät samaa salasanaa kuin Spotifyssa.

2. Ota meihin yhteyttä.

Voimme auttaa palauttamaan tililtäsi kadonneita asioita.

1. Siirry yhteydenottolomakkeeseen (saatavilla vain englanniksi).
  2. Valitse Logging in (Sisäänkirjautuminen).
  3. Valitse Someone’s taken over my account (Tilini on kaapattu).
  4. Valitse I STILL NEED HELP (Tarvitsen lisää apua).

Vinkki: Hanki käden ulottuville kuvakaappaus Spotify-kuitista tai tiliotteellasi näkyvästä Spotify-maksusta – saatamme tarvita sitä tilisi varmentamiseen. (Varmista, että täysi luottokorttinumerosi, kortin vanhenemispäivä tai kolminumeroinen turvakoodi eivät näy kuvakaappauksessa).

Usein kysytyt kysymykset

Spotify-alusta on turvallinen käyttää ja suojaamme käyttäjätiedot täysin, mutta on mahdollista, että jossain toisessa palvelussa on tapahtunut tietomurto. Jos käytät samaa salasanaa useissa palveluissa, ne kaikki saattavat vaarantua, jos yhdessäkin tapahtuu tietomurto.

Tietosi on Spotifyn puolesta suojattu jykevin tietosuojakäytännöin.

Katso, miten voit itse suojata Spotify-tilisi ryhtymällä lisätoimenpiteisiin.

Toisinaan Spotifyn Käytettävissä olevat laitteet  -luettelossa näkyy lähistöllä olevia laitteita. Ei huolta, luettelossa näkyvillä vierailla laitteilla ei voi päästä käsiksi tiliisi.

Jos huomaat vieraan Kuuntelet laitteella -laitteen, on mahdollista, että olet unohtanut kirjautua ulos joltakin laitteelta.

Voit korjata tilanteen näin:

Päivitetty viimeksi 03. heinäkuuta 2020