Spotify ja Samsung

Yhdistämällä Spotifyn Samsung-tiliisi voit kirjautua sisään helposti ja toistaa musiikkia kaikissa Samsung-laitteissasi.

Näin pääset alkuun

Jos olet jo kirjautunut sisään Samsung-tilille, saat kehotuksen yhdistää tilisi Spotify-sovelluksen kautta. Jos Samsung- ja Spotify-tilejäsi ei ole yhdistetty, näet tämän kehotuksen kolme kertaa muutaman viikon aikana.

Katkaise Samsung-tilin yhteys

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Napsauta Samsung-tili -kohdassa PURA LINKITYS -valintaa.
  3. Vahvista napsauttamalla PURA LINKITYS -valintaa uudelleen.