Samsung-kirjautuminen

Linkittämällä Spotifyn Samsung-tiliisi voit kirjautua sisään helposti ja toistaa musiikkia kaikilla Samsung-laitteillasi.

1. Varmista, että olet kirjautunut laitteella Samsung-tilillesi.
  2. Kirjaudu sisään Spotifyhin.
  3. Saat kehotuksen linkittää Samsung-tilisi.
    Huomautus: Kehote on ainoa tapa linkittää tilit. Näet sen kolme kertaa muutaman viikon aikana, jos tilejä ei ole linkitetty.

Samsung-tilin yhteyden katkaisu

Voit katkaista yhteyden tilisivulla. Napsauta vain Samsung-tili-kohdassa KATKAISE YHTEYS.

Kirjaudu sisään tilisivullesi