Profiilikuva

Tee profiilistasi sovelluksessa omannäköisesi.

Huomautus: Varmista, ettei kuvasi loukkaa tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai kenenkään henkilökohtaisia oikeuksia. Tutustu soittolistojen kuvaohjeisiin.

1. Valitse Koti  ja sitten Asetukset .
  2. Napauta Näytä profiili.
  3. Valitse MUOKKAA PROFIILIA.
    Vinkki: Voit myös muuttaa näyttönimeäsi tässä samassa paikassa.
  4. Napauta VAIHDA VALOKUVA.
  5. Valitse haluamasi kuva.

Profiilikuvan poistaminen

1. Siirry kohtaan VAIHDA VALOKUVA noudattamalla yllä olevia ohjeita.
  2. Napauta Poista nykyinen kuva.
  1. Napsauta työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjätunnustasi.
  2. Osoita hiirellä profiilikuvaasi ja valitse Muuta.
  3. Valitse haluamasi kuva.

Profiilikuvan poistaminen

1. Siirry Muuta-kohtaan noudattamalla yllä olevia ohjeita.
  2. Napsauta Poista

Tarvitsetko apua?

Jos tilisi on yhdistetty Facebookiin, oletuskuvanasi on Facebook-profiilikuvasi. Voit muuttaa sitä noudattamalla yllä olevia ohjeita.

Kuvan voi poistaa katkaisemalla yhteyden Facebookiin:

1. Valitse työpöytäsovelluksen oikeasta yläkulmasta > Asetukset
  2. Valitse Sosiaalinen media -kohdasta KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN

Muutokset astuvat pian voimaan.

Huomautus: Jos rekisteröidyit Spotifyhin Facebookin kautta, et voi katkaista yhteyttä. Lisätietoja saat artikkelista Spotify ja Facebook.

Yritä uusia yhteys kirjautumalla ensin ulos ja sitten takaisin sisään.

Päivitetty viimeksi 23. maaliskuuta 2020