Ongelmia sisäänkirjautumisessa

Tarvitset kirjautumiseen Spotify-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen tai Facebook-tilin. Näin selvität, onko sinulla kumpaakaan.

Huomautus: Sinun ei tarvitse tietää käyttäjänimeäsi, jotta voisit kirjautua sisään.

Selvitä tiliisi liitetty sähköpostiosoite

• Syötä kaikki käyttämäsi sähköpostiosoitteet salasanan palautuslomakkeeseen. Jos sähköpostiosoitteelle on Spotify-tili, saat asiasta ilmoituksen. Voit sitten jatkaa salasanan palautusta, jotta pääset kirjautumaan sisään.
  • Tarkista, ettei sähköposteissasi ole Spotifylta tulleita viestejä. Muista tarkistaa myös roskapostikansiot. Jos olet saanut Spotifylta sähköpostia, kyseinen vastaanotto-osoite on todennäköisesti liitetty Spotify-tiliin.

Luo uusi salasana

Jos olet unohtanut salasanasi, käytä salasanan palautusta uuden salasanan luomiseen.

Käytä Facebook-tiliäsi

Valitse KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄSI

Jos et ole varma, onko tilisi liitetty Facebookiin, toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Facebookiin ja valitse oikean yläkulman pudotusvalikosta Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Jos näet Spotify-kuvakkeen, tilisi on liitetty Facebookiin.

Vinkki:Etkö halua kirjautua käyttämällä Facebookia? Kokeile kirjautua tilillesi näillä ohjeilla. Voit sen jälkeen katkaista yhteyden Facebookiin.

Yritä uudelleen noudattamalla seuraavia vaiheita:

1. Siirry kohtaan salasanan palautus
  2. Anna sähköpostiosoite ja napsauta LÄHETÄ.
  3. Saat sähköpostiisi viestin, jonka otsikko on Palauta salasana.
    Vinkki:Jos et näe viestiä, tarkista roskapostikansiosi tai muut suodatetut kansiot (esim. jos käytät Gmailia, viesti voi olla Sosiaaliset verkostot- tai Tarjoukset-välilehdellä).
  4. Napsauta sähköpostin Palauta salasana -linkkiä. Uusi verkkosivu aukeaa.
  5. Kirjoita uusi salasanasi molempiin kenttiin ja napsauta LÄHETÄ.
  6. Palaa sovellukseen ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella, jota käytit salasanan palauttamiseen, sekä uudella salasanalla.

Eikö sähköpostiosoitteeseen liitettyä tiliä löydy?

Jos näet virheilmoituksen ”Antamaasi sähköpostiosoitetta ei ole liitetty Spotify-tiliin”, toista edellä kuvatut vaiheet käyttämällä toista sähköpostiosoitettasi.

Vinkki: Tarkista, onko sähköposteissasi Spotifylta tulleista viestejä. Jos olet saanut Spotifylta sähköpostia, kyseinen vastaanotto-osoite on todennäköisesti liitetty Spotify-tiliin.

• Jos et pääse Spotify-tiliisi liitettyyn sähköpostiin, et voi palauttaa salasanaa. Tilisi voi kuitenkin olla liitetty Facebookiin, jolloin voit valita vaihtoehdon KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄSI.
  • Jos tiliisi liitetty sähköpostiosoite on vaihdettu ilman lupaasi, saat apua täältä.

Eikö salasanan palautuslinkki toimi?

Jos saat viestin, jossa kerrotaan salasanan palautuslinkin olevan virheellinen tai jo käytetty, lähetä itsellesi uusi palautuslinkki. Älä napsauta sitä, vaan toimi näin:

1. Siirry salasanan palautus -viestiin.
  2. Napsauta hiiren oikeanpuoleisella painikkeella Palauta salasana -linkkiä ja valitse Kopioi linkin osoite.
    Huomautus:Jos napsautat vahingossa linkkiä ennen yllä mainittuja toimenpiteitä, sinun on lähetettävä uusi linkki.
  3. Siirry selaimeen ja avaa yksityinen selainikkuna.
  4. Liitä linkki osoiteriville.
  5. Paina Enter ja jatka.

Voit käyttää Spotify Freetä enintään 14 päivää muussa maassa kuin siellä, missä rekisteröidyit.

Sen jälkeen voit päivittää Premiumiin tai vaihtaa maan, joka on rekisteröity tiliisi.

Siirry kohtaan Miksi tilini on poistettu käytöstä?, niin saat apua.

Jos pääset kirjautumaan, mutta tilin tiedot (tilaustaso, soittolistat, tallennettu musiikki jne.) eivät näytä tutuilta, saatoit kirjautua sisään väärälle tilille.

Tarkista, onko sinulla toinen tili.

Vinkki:Jos epäilet, että joku on kaapannut tilisi, saat apua täältä.