Haluan käyttää Spotifyta ilman Facebookia

Jos haluat katkaista Spotify- ja Facebook-tilien yhteyden, toimi näin:

  1. Avaa Spotify-työpöytäsovellus.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sosiaalinen media -kohdasta KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN.

Huomautus: Et voi tehdä tätä mobiililaitteella.

Eikö katkaisuvaihtoehtoa näy?

Se tarkoittaa sitä, että olet luonut tilisi Facebookin kautta, eikä yhteyttä voi siksi katkaista.

Tässä tapauksessa sinun täytyy siirtyä uuteen tiliin:

  1. Jos nykyisellä tililläsi on Premium-tilaus, peruuta se (voit tehdä uuden tilauksen uudella tililläsi).
    Huomautus: Jos peruutat tilauksen, jolla on opiskelija-alennus, et saa alennusta uudelleen käyttöösi ennen kuin sen aktivoinnista on kulunut 12 kuukautta.
  2. Siirry tilisivullesi ja valitse alhaalta KIRJAUDU ULOS KAIKKIALTA.
  3. Luo uusi tili.
    Huomautus: Yhdellä sähköpostiosoitteella voi olla voimassa vain yksi tili. Jos haluat käyttää uudella tililläsi samaa sähköpostiosoitetta kuin vanhalla, sulje vanha tili ensin.

Tallennettu musiikki ja soittolistat ovat edelleen vanhalla tililläsi, mutta voit tallentaa/luoda ne jälleen uudelle tilillesi.

Päivitetty viimeksi 18. syyskuuta 2018