Uloskirjautuminen

Etsitkö uloskäyntiä? Valitse laitteesi alta, niin saat ohjeet siihen, miten sovelluksesta pääsee kirjautumaan ulos.

Huomautus: Voit olla kirjautuneena myös spotify.com-sivustoon. Jos haluat kirjautua ulos tältä sivustolta, valitse sivun oikeasta yläkulmasta Profiili ja napsauta sitten Kirjaudu ulos.

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Kirjaudu ulos.
  1. Valitse profiilisi vasemmalla olevan valikon alareunasta.
  2. Valitse KIRJAUDU ULOS.
  1. Valitse Koti
  2. Valitse Asetukset .
  3. Vieritä loppuun saakka.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.

Kirjaudu ulos kaikkialta

Näin voit kirjautua ulos kaikista selaimista, tietokoneilta, tableteilta ja mobiililaitteilta yhdellä napsautuksella:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  2. Napsauta KIRJAUDU ULOS KAIKKIALTA

Huomautus: Tämä ei koske kumppanilaitteita, kuten Sonosia ja PlayStationia. Katso näiden laitteiden käyttöoppaista, miten voit kirjautua ulos Spotifysta (tai poistaa tilin linkityksen).