Uloskirjautuminen

Valitse laitteesi, niin saat ohjeet siihen, miten sovelluksesta pääsee kirjautumaan ulos.

Kirjaudu ulos kaikkialta

Näin voit kirjautua kerralla ulos kaikilta laitteilta ja verkkosivuilta:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Valitse Tietosuoja ja yksityisyys ‑kohdassa Kirjaudu ulos kaikkialta ‑vaihtoehto.
  3. Napsauta Kirjaudu ulos kaikkialta.

Huomautus: Tämä ei koske kumppaniemme laitteita, kuten kaiuttimia, pelikonsoleita ja televisioita. Voit kirjautua ulos niiltä siirtymällä sovellussivulle ja valitsemalla POISTA KÄYTTÖOIKEUS.

Kirjaudu sisään tilisivullesi