Ilmoitusten hallinta

Pysy ajan tasalla!

Kuule ensimmäisenä uusista julkaisuista, soittolistojen päivityksistä ja muista uudistuksista Spotify-päivitysilmoitusten avulla.

Millaisia ilmoituksia voin saada?

• Sähköposti-ilmoitukset – Spotify ilmoittaa päivityksistä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen, joka on rekisteröity tiliisi.
  • Push-ilmoitukset – Spotify lähettää push-ilmoituksia suoraan mobiililaitteeseesi, vaikka et olisikaan kirjautunut sisään Spotify-sovellukseen.

Voit hallita vastaanottamiasi ilmoituksia ja sitä, kuinka niitä saat, tilisivullasi:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi Spotify-sivustolla.
  2. Napsauta Ilmoitusasetukset
  3. Valitse tai poista haluamiasi ilmoituksia.
  4. Valitse lopuksi TALLENNA

Huomaa: Varmista, että mobiililaitteesi sallii push-ilmoitukset.

Sähköpostiviestien tilauksen peruutus

Kerromme musiikinystäville mielellämme uusimmista tapahtumista. Onhan musiikki omaa alaamme!

Tilisivullasi voit hallita kaikkia sinulle lähetettäviä päivitysilmoituksia. Voit myös poistaa itsesi sähköpostilistalta napsauttamalla Spotify-sähköpostin alareunassa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä.

Hallitse sitä, mitä tiedät!