Ilmoitusten hallinta

Spotifyn ilmoituksista saat kuulla uusista julkaisuista, keikkasuosituksista ja paljosta muustakin.

Sähköposti- ja push-ilmoitukset

Spotify voi pitää sinut ajan tasalla sähköpostiviesteillä tiliisi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen tai mobiililaitteessasi näkyvillä push-ilmoituksilla.

Voit hallita sähköposti- ja push-ilmoituksia kirjautumalla tilisivullesi ja valitsemalla vasemmalla olevasta valikosta Ilmoitusasetukset.

Huomautus: Jotta voit vastaanottaa push-ilmoituksia, anna Spotify-sovellukselle lupa lähettää ilmoituksia puhelimesi asetuksista.

Sähköpostiviestien peruuttaminen

Voit hallita ilmoitus- ja sähköpostiasetuksia tilisivullasi. Sen lisäksi voit poistaa itsesi sähköpostilistalta myös napsauttamalla Spotify-viestin lopussa olevaa lopeta viestien tilaus -linkkiä.

Sponsoroidut suositukset

Sponsoroitujen suosituksien avulla voit helposti löytää lempiartistiesi uutta musiikkia suoraan Spotify-sovelluksessa.

Etkö halua sponsoroituja suosituksia?

Premium-ominaisuus

Kun seuraavan kerran saat tällaisen ilmoituksen, napauta Lisätietoja. Tätä kautta voit poistaa ilmoitukset joko kokonaan tai vain kyseisen artistin osalta.