Maa-asetukset

Oletko lähdössä ulkomaille? Pakkaa Spotify mukaasi!

Premium

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit käyttää Spotifyta kaikkialla maailmassa niin kauan kuin haluat. Jos kuitenkin muutat pysyvästi toiseen maahan, sinun on päivitettävä maksutapa sellaiseen, joka on myönnetty uudessa kotimaassasi:

1. Kirjaudu sisään tilaussivullesi
  2. Valitse maksutavan alta Päivitä
  3. Valitse lomakkeen lopusta Vaihda maa ja valitse avautuvasta valikosta uusi asuinmaasi.
  4. Anna uudessa asuinmaassasi myönnetyn maksutavan tiedot.

Maksuton Spotify

Mainoksin tuetun ilmaispalvelun käyttäjät voivat kuunnella Spotifyta ulkomailla korkeintaan 14 päivää kerrallaan.

Näin vaihdat maa-asetukset vastaamaan oleskelumaatasi:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  2. Napsauta PROFIILI
  3. Vieritä alaspäin kohtaan Maa ja valitse uusi maa pudotusvalikosta.
    Huomautus: Uusi maa näkyy valikossa vain, kun olet kyseisessä maassa.
  4. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Voit myös päivittää Premiumiin, jolloin voit kuunnella musiikkiasi missä vain niin pitkään kuin haluat maa-asetuksia muuttamatta.

Päivitetty viimeksi 20. kesäkuuta 2019