Maa-asetukset

Oletko lähdössä ulkomaille? Pakkaa Spotify mukaasi!

Premium

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit käyttää Spotifyta kaikkialla maailmassa niin kauan kuin haluat. Jos kuitenkin muutat pysyvästi toiseen maahan, sinun on päivitettävä tilisi maa-asetukset ja vaihdettava maksutapa sellaiseen, joka on myönnetty uudessa kotimaassasi.

1. Peruuta tilauksesi.
  2. Odota, kunnes tilauksesi palautuu mainoksin tuetulle ilmaiselle tasolle kuluvan laskutuskauden päättyessä.
  3. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  4. Napsauta MUOKKAA PROFIILIA
  5. Vieritä alaspäin kohtaan Maa ja valitse uusi maa pudotusvalikosta.
    Huomautus: Uusi maa näkyy listalla vain, kun olet kyseisessä maassa.
  6. Napsauta TALLENNA PROFIILI.
  7. Tilaa Premium uudelleen käyttämällä uudessa asuinmaassasi myönnettyä maksutapaa.

Spotify

Mainoksin tuetun ilmaispalvelun käyttäjät voivat kuunnella Spotifyta ulkomailla korkeintaan 14 päivää kerrallaan.

Näin vaihdat maa-asetukset vastaamaan oleskelumaatasi:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  2. Napsauta MUOKKAA PROFIILIA
  3. Vieritä alaspäin kohtaan Maa ja valitse uusi maa pudotusvalikosta.
    Huomautus: Uusi maa näkyy listalla vain, kun olet kyseisessä maassa.
  4. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Voit myös päivittää Premiumiin, jolloin voit kuunnella musiikkiasi missä vain niin pitkään kuin haluat maa-asetuksia muuttamatta.

Päivitetty viimeksi 27. kesäkuuta 2018