Käyttäjätunnuksen etsiminen välimuistista

Oletko unohtanut Spotify-käyttäjätunnuksesi? Ei huolta! Jos käytät Spotifyta tietokoneella tai Android-laitteella, löydät käyttäjätunnuksesi laitteen välimuistiin tallennetuista tiedoista.

Valitse laitteesi alta, niin näet tarkemmat ohjeet.

Mac:

1. Avaa Finder.
  2. Valitse valikkoriviltä Siirry > Kirjasto. (Sinun on ehkä pidettävä Alt-näppäintä painettuna, jotta saat kirjaston näkyviin.)
  3. Avaa Ohjelmien tuki > Spotify > Käyttäjät
  4. Kaikki laitteella käyttämäsi käyttäjätunnukset näkyvät tässä kansiossa.

Windows:

1. Napsauta vasemmassa alakulmassa olevaa aloituskuvaketta ja valitse Resurssienhallinta > Tämä tietokone.
  2. Avaa C-asema ja valitse Käyttäjät > tietokoneen käyttäjätunnus > AppData
    Huomautus: Jos et näe AppData-kansiota, avaa käynnistysvalikko ja kirjoita hakukenttään Suorita. Valitse Suorita, kirjoita appdata ja paina enteriä.
  3. Avaa Local-kansio ja valitse Spotify > Users.
  4. Kaikki laitteella käyttämäsi käyttäjätunnukset näkyvät tässä kansiossa.

Mac:

1. Avaa Finder.
  2. Valitse valikkoriviltä Siirry > Kirjasto. (Sinun on ehkä pidettävä Alt-näppäintä painettuna, jotta saat kirjaston näkyviin.)
  3. Avaa Ohjelmien tuki > Spotify > Käyttäjät
  4. Kaikki laitteella käyttämäsi käyttäjätunnukset näkyvät tässä kansiossa.

Windows:

1. Napsauta vasemmassa alakulmassa olevaa aloituskuvaketta ja valitse Resurssienhallinta > Tämä tietokone.
  2. Avaa C-asema ja valitse Käyttäjät > tietokoneen käyttäjätunnus > AppData
    Huomautus: Jos et näe AppData-kansiota, avaa käynnistysvalikko ja kirjoita hakukenttään Suorita. Valitse Suorita, kirjoita appdata ja paina enteriä.
  3. Avaa Local-kansio ja valitse Spotify > Users.
  4. Kaikki laitteella käyttämäsi käyttäjätunnukset näkyvät tässä kansiossa.
Päivitetty viimeksi 12. maaliskuuta 2018