Henkilötietojen muokkaus

Jos haluat päivittää sähköpostiosoitteesi, sukupuolesi, asuinmaasi tai syntymäpäiväsi, toimi näin:

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse PROFIILI.
  3. Anna uudet tiedot ja napsauta TALLENNA PROFIILI.

Eikö onnistunut?

Jos et pysty päivittämään henkilötietojasi, olet todennäköisesti luonut Spotify-tilisi Facebookin kautta. Tällöin Spotify-tilille on rekisteröity Facebook-tilillesi tallennetut henkilötiedot, eikä niitä voi muuttaa Spotifyn kautta.

Jos haluat muuttaa henkilötietojasi, sinun on luotava uusi tili. Saat lisätietoja artikkelista Haluan käyttää Spotifyta ilman Facebookia.