Tilin etsiminen

Jos et ole perillä tilistäsi, tai et ole varma onko sinulla edes tiliä, tarkista, oletko rekisteröinyt Spotifyhin mitään seuraavista tunnuksista.

Huomautus: Tilejä voi luoda useita. Kokeile siis kaikkia näitä etsintätapoja, niin löydät kaikki tilisi. Muutoin saatat törmätä odottamattomiin maksuihin tai yllättäviin muutoksiin tililläsi, esimerkiksi puuttuviin kappaleisiin tai soittolistoihin.

Tarkista sähköpostiosoite

• Syötä kaikki käyttämäsi sähköpostiosoitteet salasanan palautuslomakkeeseen. Jos sähköpostille on Spotify-tili, saat asiasta ilmoituksen.
  • Tarkista, ettei sähköposteissasi ole Spotifylta tulleita viestejä. Muista tarkistaa myös roskapostikansiot. Jos olet saanut Spotifylta sähköpostia, kyseinen vastaanotto-osoite on todennäköisesti liitetty Spotify-tiliin.

Löytyykö?

Jos et ole varma kyseisen tilin salasanasta, jatka kohtaan palauta tilin salasana ja käytä sitten kirjautumiseen tätä sähköpostiosoitetta ja uutta salasanaa.

Tarkista Facebook

Tarkista, onko sinulla Facebookiin linkitettyä Spotify-tiliä:

1. Kirjaudu sisään Facebookiin ja valitse oikean yläkulman pudotusvalikosta Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Jos näet Spotify-kuvakkeen, tilisi on liitetty Facebookiin.

Löytyykö?

Kirjaudu sisään valitsemalla KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄSI.

Tarkista tiedot laitteestasi

Jos olet käyttänyt Spotifyta tietokoneella tai Android-laitteella, löydät käyttäjänimesi laitteen välimuistiin tallennetuista tiedoista.

Löytyykö?

Näin palautat pääsyn tiliisi.

Päivitetty viimeksi 01. toukokuuta 2018