Tilien etsiminen

Tässä on joitakin vinkkejä, jos tilisi tiedot ovat päässeet unohtumaan tai et ole ihan varma, onko sinulla tiliä.

Huomautus: Yksi käyttäjä voi luoda useita tilejä. Tämä voi puolestaan johtaa odottamattomiin veloituksiin tai hukkuneisiin kappaleisiin ja soittolistoihin. Kokeile siis kaikkia näitä keinoja, niin löydät kaikki tilisi.

Tarkista sähköpostiosoitteet

Syötä kaikki käyttämäsi sähköpostiosoitteet salasanan nollauslomakkeeseen. Jos sähköpostiosoitteelle on Spotify-tili, saat asiasta ilmoituksen. Voit tarvittaessa nollata tilin salasanan ja kirjautua sitten sisään käyttämällä kyseistä sähköpostiosoitetta ja uutta salasanaa.

Vinkki: Tarkista, ettei sähköposteissasi ole Spotifylta tulleita viestejä. Tarkista varmuuden vuoksi myös roskapostikansiot. Jos olet saanut Spotifylta sähköpostia, kyseinen vastaanotto-osoite on todennäköisesti liitetty Spotify-tiliin.

Tarkista Facebook

Tarkista, onko sinulla Facebookiin yhdistettyä Spotify-tiliä:

1. Kirjaudu sisään Facebookiin ja valitse oikean yläkulman pudotusvalikosta Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sivustot.
  3. Jos näet Spotify-kuvakkeen, sinulla on Facebookiin yhdistetty Spotify-tili.

Jos löydät tällaisen tilin, kirjaudu sille valitsemalla KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄSI. Jos et halua, että Spotify-tilisi on yhdistetty Facebookiin, voit katkaista yhteyden näillä ohjeilla.

Tarkista tiedot laitteestasi

Jos olet käyttänyt Spotifyta tietokoneella tai Android-laitteella, löydät käyttäjänimesi laitteen välimuistiin tallennetuista tiedoista. Voit tarvittaessa nollata tilin salasanan ja kirjautua sitten sisään käyttämällä kyseistä käyttäjänimeä ja uutta salasanaa.