Käyttäjätunnuksen muuttaminen

Käyttäjätunnusta ei voi vaihtaa, mutta sinun ei tarvitse muistaa sitä. Kirjautuminen onnistuu sähköpostiosoitteella ja salasanalla tai Facebookin kautta.

Vinkki: Jos et tiedä oikeaa sähköpostiosoitetta tai salasanaa, saat apua sisäänkirjautumiseen täältä

Etkö pidä käyttäjätunnuksestasi?

Voit luoda näyttönimen, joka näytetään käyttäjätunnuksen sijaan profiilissasi, sovelluksessa, soittolistoissa ja kavereiden tapahtumissa.

Huomautus: Et voi kirjautua sisään näyttönimellä (voit tehdä sen sähköpostiosoitteella).

• Voit luoda uuden tilin ja valita näyttönimen rekisteröitymisen yhteydessä Mikä on nimesi? -kohdassa.
    Huomautus: Muista peruuttaa kaikki vanhalla tililläsi olevat tilaukset. Et voi myöskään siirtää tallennettua musiikkia tai soittolistoja, mutta voit aina tallentaa tai luoda ne uudelleen.
  • Yhdistä tilisi Facebookiin, niin tililläsi näkyy Facebook-nimesi.
    Huomautus: Jos sinulla on jo näyttönimi, se näytetään Facebook-nimen sijasta.