Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse PROFIILI.
  3. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään.
  4. Vahvista salasanasi.
  5. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Valmista tuli! Sekä vanhaan että uuteen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistusviesti, jossa on tiedot muutoksesta.

Eikö onnistunut?

Tämä tarkoittaa, että loit Spotify-tilisi Facebookin kautta. Tällä tavoin luodun tilin sähköpostiosoitetta ei voi vaihtaa. Voit kuitenkin halutessasi luoda uuden tilin ilman Facebook-kytköstä.

Lisätietoja on artikkelissa Haluan käyttää Spotifyta ilman Facebookia

Jos olet käyttänyt osoitetta toisen tilin luomiseen, yritä päästä kirjautumaan kyseiselle tilille käyttämällä salasanan palautuslomaketta.

Jos uskot jonkun muun käyttävän sähköpostiosoitettasi, voit ottaa meihin yhteyttä näin:

1. Siirry tähän yhteydenottolomakkeeseen ja valitse Subscription > Other > I STILL NEED HELP (Tilaus > Muu aihe > TARVITSEN LISÄÄ APUA).
  2. Valitse tilaustyypiksi Premium.
  3. Valitse käyttäjätunnukseksi Unknown (Tuntematon).
  4. Anna se sähköpostiosoite, johon haluat meidän olevan yhteydessä.
  5. Kuvaile ongelmaasi (englanniksi) ja lähetä lomake.

Jos et voi käyttää tiliisi liitettyä sähköpostia, voit vaihtaa sähköpostiosoitetta vain, jos pääset yhä kirjautumaan tilisivullesi.

Sinulla on kuitenkin joitakin vaihtoehtoja:

• Sähköpostipalveluntarjoaja voi auttaa sinua palauttamaan sähköpostiosoitteen käyttöön.
  • Voit aloittaa alusta luomalla itsellesi uuden tilin.
    Huomautus: Et voi peruuttaa vanhan tilin mahdollista Premium-tilausta.
  • Ota meihin yhteyttä näin:
    1. Siirry tähän yhteydenottolomakkeeseen ja valitse Subscription > Other > I STILL NEED HELP (Tilaus > Muu aihe > TARVITSEN LISÄÄ APUA).
    2. Valitse tilaustyypiksi Premium.
    3. Valitse käyttäjätunnukseksi Unknown (Tuntematon).
    4. Anna se sähköpostiosoite, johon haluat meidän olevan yhteydessä.
    5. Kuvaile ongelmaasi (englanniksi) ja lähetä lomake.

Päivitetty viimeksi 06. marraskuuta 2019