Ongelmia sisäänkirjautumisessa

Onko käyttäjätunnus, salasana tai sähköpostiosoite virheellinen?

Käytä salasanan palautuslomaketta.

Jos et vieläkään pääse kirjautumaan sisään, tässä on muutamia vinkkejä:

Eikö sähköpostiosoitteeseen liity Spotify-tiliä?

Jos näet tästä kertovan virheviestin, yritä uudelleen käyttämällä muita sähköpostiosoitteitasi.

Vinkki: Tarkista, onko sähköposteissasi Spotifylta tulleista viestejä. Jos olet saanut Spotifylta sähköpostia, kyseinen vastaanotto-osoite on todennäköisesti liitetty Spotify-tiliin.

Jos sinulla ei ole Spotify-tiliin liitettyä sähköpostiosoitetta, on mahdollista, että tilisi onkin yhdistetty Facebookiin. Kokeile kirjautumissivun vaihtoehtoa KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄSI.

Etkö pääse kirjautumaan tiliisi liitettyyn sähköpostiin?

Tässä tapauksessa et voi saada salasanan palautuslinkkiä. Sinulla on kuitenkin joitakin vaihtoehtoja:

• Mikäli mahdollista, yritä päästä kirjautumaan kyseiseen sähköpostiin.
  • Ota meihin yhteyttä, niin voimme päivittää tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen puolestasi.
  • Aloita puhtaalta pöydältä luomalla uusi tili.

Eikö salasanan palautuslinkki toimi?

Jos näet viestin, jossa salasanan palautuslinkin kerrotaan olevan virheellinen tai jo käytetty, lähetä itsellesi uusi palautuslinkki. Älä napsauta sitä, vaan toimi näin:

1. Avaa salasanan palautusviesti.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Palauta salasana -linkkiä ja valitse Kopioi linkin osoite.
    Huomautus: Jos napsautat vahingossa linkkiä ennen yllä mainittuja toimenpiteitä, joudut taas tilaamaan uuden linkin.
  3. Siirry selaimeen ja avaa yksityinen selainikkuna.
  4. Liitä linkki osoiteriville.
  5. Paina Enter ja jatka.

Eikö salasanan palautusviesti saapunut perille?

Jos salasanan palautuspyynnön lähetys onnistui, mutta et löydä sähköpostiviestiä, toimi näin:

• Tarkista sähköpostisi roskapostikansio.
  • Tarkista muut suodatetut kansiot (esim. jos käytät Gmailia, viesti voi olla Sosiaaliset verkostot- tai Tarjoukset-välilehdellä).

Muita ongelmia sisäänkirjautumisessa

Päivitetty viimeksi 16. tammikuuta 2020