Spotify ja Facebook

Käyttämällä Spotifyta Facebookin kautta voit kirjautua sisään Facebook-tunnuksella, käyttää Facebook-nimeäsi ja -profiilikuvaasi ja löytää helposti kavereitasi Spotifyssa.

Työpöytäsovellus

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Vieritä osion Sosiaalinen media kohtaan FACEBOOK ja napsauta YHDISTÄ FACEBOOKIIN.
  4. Anna Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu.

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Sosiaaliset asetukset.
  4. Napauta FACEBOOK-otsikon alla Yhdistä Facebookiin…
  5. Anna Facebook-tunnuksesi ja valitse Kirjaudu.

Eikö onnistunut?

Olet saattanut jo yhdistää Facebook-tilisi toiseen Spotify-tiliin. Tutustu ohjeisiimme, joiden avulla löydät mahdolliset muut tilit.

1. Avaa Spotify-työpöytäsovellus.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sosiaalinen media -kohdasta KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN.

Huomautus: Et voi tehdä tätä mobiililaitteella.

Eikö katkaisuvaihtoehtoa näy?

Se tarkoittaa sitä, että olet luonut tilisi Facebookin kautta, joten sinun on ensin lisättävä Spotify-salasana:

1. Siirry salasanan palautussivulle
  2. Syötä Facebook-tilillesi rekisteröity sähköpostiosoite.
  3. Luo tilille salasana seuraavien vaiheiden kautta.
    Vinkki: Jos salasanan nollaus ei onnistu, saat apua täältä.

Kun sinulla on Spotify-salasana, voit katkaista Facebook-yhteyden noudattamalla yllä kuvattuja ohjeita.

Huomautus: Jos katkaiset Facebook-yhteyden, Spotify-tililläsi ei enää näytetä Facebook-nimeäsi, vaan käyttäjänimesi.

Päivitetty viimeksi 12. syyskuuta 2019