Spotify ja Facebook

Kun käytössäsi on sekä Spotify että Facebook, Facebook-kavereiden löytäminen ja seuraaminen Spotifyssa on helppoa.

Luo Spotify-tili Facebookin kautta tai yhdistä nykyinen tilisi Facebookiin alla olevien ohjeiden avulla.

Näin pääset alkuun

Valitse laitteesi alta, niin saat ohjeet Spotify- ja Facebook-tiliesi yhdistämiseen.

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Vieritä osion Sosiaalinen media kohtaan FACEBOOK ja napsauta YHDISTÄ FACEBOOKIIN.
  4. Anna Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu.

Yhteyden katkaisu

Napsauta samassa näkymässä kohtaa KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN

Huomautus: Jos loit tilisi Facebookin kautta, yhteyttä ei voi katkaista. Saat lisätietoja artikkelista Haluan käyttää Spotifyta ilman Facebookia

1. Valitse Koti .
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Sosiaaliset asetukset.
  4. Napauta FACEBOOK-otsikon alla Yhdistä Facebookiin…
  5. Anna Facebook-tunnuksesi ja napauta Kirjaudu.

Yhteyden katkaisu

Voit katkaista yhteyden Facebookiin vain työpöytäsovelluksella. Siirry tietokoneelle ja noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse oikeasta yläkulmasta  > Asetukset.
  2. Vieritä osion Sosiaalinen media kohtaan FACEBOOK ja napsauta KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN.

Eikö ohje toiminut?

Olet saattanut jo yhdistää Facebook-tilisi toiseen Spotify-tiliin. Tutustu ohjeisiimme, joiden avulla löydät mahdolliset muut tilit.

Yhdistin Spotifyn väärään Facebook-tiliin

Ei hätää! Ongelma ratkeaa tietokoneella, kun noudatat näitä ohjeita:

1. Avaa Spotify-työpöytäsovellus.
  2. Valitse sovelluksen oikeassa yläkulmassa .
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Sosiaalinen media -kohdasta KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN.
  5. Napsauta YHDISTÄ FACEBOOKIIN.
  6. Anna omat Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu.

Huomautus: Muutokset saattavat näkyä vasta 24 tunnin kuluttua.

Päivitetty viimeksi 18. syyskuuta 2018